Egyéb kategória

Ti függtök az alkoholtól? Ha erre a 4 kérdésre IGEN a válasz, akkor bajban vagytok

Az első lépés minden leszoktatást segítő programban a beismerés. Most ti is könnyen kideríthetitek, hogy függtök-e az alkoholtól. Válaszoljatok négy egyszerű kérdésre, hogy kiderüljön, veszélyben van-e az egészségetek.

vous - 2016.12.15.
Ti függtök az alkoholtól? Ha erre a 4 kérdésre IGEN a válasz, akkor bajban vagytok

Bár már nincs Száraz November, decemberben is fontos, hogy odafigyeljünk a mértékletes alkoholfogyasztásra. Sőt, talán december a legnedvesebb hónap, hiszen a karácsony és a szilveszter is okot adhat az önfeledt ünneplésre.

fehérbor alkohol pohár

2 hónapja nem ittam alkoholt – elárulom, mi történt velem

Nyári meccsnézés a rekkenő hőségben. Kellemes baráti vacsora a szabad ég alatt. Őrületes buli a kedvenc együttesed koncertjén. Vizsgaidőszak utáni lazítás. Kemény melós nap utáni lazítás. Ünnepek. Szülinapok. Névnapok. Halloween, új munkát kaptam, felmondtam, előléptettek, összejöttünk, összeköltöztünk, eljegyeztek, szakítottunk. Péntek este. Csütörtök este. Hétfő este.

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Bizonyára azt ti is tudjátok, hogy mennyire veszélyes a túlzott alkoholfogyasztás, ezt megelőzendő dr. Brad McKay nemrég publikált egy írást, amiben négy kérdést tett fel az olvasóknak. Amennyiben mind a négy kérdésre IGEN a válasz, nagy valószínűséggel alkoholizmus esete áll fenn. 

  1. Kritizálták már valaha az alkoholfogyasztási szokásaitokat?
  2. Előfordult már, hogy a másnaposság enyhítésére még több alkoholt ittatok?
  3. Volt már valaha bűntudatotok azért, mert alkoholt ittatok?
  4. Már próbáltátok csökkenti az alkoholfogyasztásotokat, de nem sikerült?

Figyeljetek oda magatokra!

Ajánlott cikkek