Egyéb kategória

Szakadunk: átnevezték a budapesti metrómegállókat

Kegyetlen nevet kaptak a budapesti metrómegállók. Nem térünk magunkhoz!

vous - 2016.12.06.
Szakadunk: átnevezték a budapesti metrómegállókat

 Az elmúlt hetekben nagyon téma a budapesti metró. Hétfő reggel két metró összekoccant a Pillangó utcánál, amelyben 9 ember megsérült, egy közülük bordatörést szenvedett. Azóta egyébként baromi lassan közlekedik a ketttes metró a „Sör-vér-erezet és a Gót pacni alul megállók” között.

budapest-kozlekedes-metro

Ez történik, ha felszálltok valamelyik budapesti metróra

Most, hogy rendszeresen, minden nap utazom a metrón, mikor pedig már végigpörgettem a Facebookot és megnéztem az összes cicás videót az Instán, elteszem a telefonomat, és nézelődöm. Ilyenkor egy csomó érdekes dologot látok, tapasztalok. 

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Nem a billentyűzetemmel van gond, csupán anagrammákkal írtam le nektek az Örs vezér terét és a Pillangó utcát. Nem én volt ekkora ész, a Tumblren találtunk rá az anagrammás metrómegállók térképére. 

Vicces még az őspesti anyák (Kőbánya–Kispest), a Lekvár apu ilyet ad (Keleti pályaudvar) és az Utca, az baj (Bajza utca) metrómegállók. 

Nézzétek meg az alternatív térképet! Jó szórakozást!

Objektum doboz

A nagyobb felbontásért kattintsatok a képre!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.