Egyéb kategória

Itt az utolsó lehetőség: így lépjetek kapcsolatba a Mikulással!

Külföldön különösen nagy divatja van annak, hogy hatalmas plázákba meghívják a Mikulást, és a gyerekek az ölében ülve kérhetnek ajándékot maguknak. Mivel itthon ez nem annyira jellemző (még), segítünk abban, hogy miként tudtok kapcsolatba lépni a nagyszakállúval még akár az utolsó percekben is.

vous - 2016.12.05.
Itt az utolsó lehetőség: így lépjetek kapcsolatba a Mikulással!

1. Levél

Ha nem is mondja a Mikulás, egész biztosan még mindig ez a kedvence a lehetőségek közül. Úgyhogy elő a papírral meg a ceruzával, jöhetnek azok a gyöngybetűk. 

cséfalvay fanny grafika karácsony mikulás

Bakancslista Mikulástól karácsonyig – mit írnátok hozzá?

Az év vége gyakran a nagy összegzésekről és az új tervek megfogalmazásáról szól. Sokan tesznek újévi fogadalmakat, ám mi a szerkesztőségben tavaly úgy gondoltuk, nem ígéreteket teszünk magunknak, hanem megfogalmazzuk azokat az apró, vicces dolgokat, amik boldogságot hozhatnak a fagyos, hideg napokra.

A teljes cikket itt olvashatjátok el.

2. E-mail

Azért a nagyszakállú is fejlődik a korral, a postaládája után mindig megnézi az online postafiókját is. Ezért az is egy jó opció, ha toll helyett a klaviatúrát ragadjátok meg.

3. Twitter

Ho-ho-hó! Azt hittétek, hogy Télanyó csak az e-mailezésre tanította meg az urát? Áh, ne legyetek naivak! A közösségi világból sem akar kimaradni Télapó! Éppen ezért ellenőrizzétek, mert nemcsak kapcsolatba tudtok a Twitter segítségével lépni vele, hanem ő ellenőrizni is tudja a profilotokon át, hogy mennyire voltatok jók tavaly óta!

mikulás karácsony ajándék

Lehetne nő is a Mikulás? – Gyerekek válaszoltak a kérdésre

A férfi, aki miatt kitesszük a csizmánkat az ablakba. A férfi, aki rénszarvasokkal repüli körbe a világot. A férfi, aki minden gyereket megajándékoz. De mi lenne, ha a Mikulás nő lenne? A gyerekek elárulják!

Kattintsatok ide!

4. Telefon

Ő valószínűleg a Jézuskától kapta a telefonját, hisz magának már csak nem írt kívánságokat… És biztosan olyan készüléke és számlacsomagja van, amire lehet hagyni hangüzenetet, úgyhogy ha épp nem veszi fel, mondjátok fel a rögzítőjére, mit szeretnétek látni a csizmátokban!

5. Webkamera

Kíváncsiak vagytok, vajon jó időpontban keresitek fel őt, vagy épp nagyon elfoglalt? Akkor nincs más teendőtök, mint meglesni őt webkamerán keresztül.

A Mikulás minden elérhetőségét meglelhetitek a Google segítségével! Mi azért nem választottunk helyettetek, mert nektek kell megtalálni a számotokra megfelelőt.

Ajánlott cikkek