Egyéb kategória

Durván szeles időnk lesz: a széllökések meghaladhatják a 90 km/órát

Ha péntek reggel már kikászálódtatok az ágyból és kinéztetek az ablakon, akkor biztosan láttátok, hogy milyen cudar, szeles időre ébredhettünk. A viharos széllökések miatt az egész országra figyelmeztetést adtak ki. 

vous - 2016.12.02.
Durván szeles időnk lesz: a széllökések meghaladhatják a 90 km/órát

A reggeli órákig az ország északnyugati, északi megyéiben 70–85 km/h, de egy-egy helyen már 85–95 km/h-s széllökésekre is számíthatunk – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. A kora délelőtti óráktól a kora esti órákig viszont már országszerte számítani lehet a viharos szélre. Délelőtt illetve déli órákban az északnyugati, illetve a középső országrészben zápor vagy hózápor is kialakulhat, amit helyenként 90–110 km/h körüli széllökés is kísérhet.

Úgyhogy csajok, elő a sapkát, a sálat és a kesztyűt, ma nagyon csípős, hideg napunk lesz!

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.