Egyéb kategória

A magyar retró kisfilm: megérkezett az Unicum karácsonyi reklámja

A karácsonyi reklámok dömpingjében befutott egy magyar kisfilm is. Az Unicum elkészítette megható karácsonyi kisfilmjét. 

vous - 2016.11.29.
A magyar retró kisfilm: megérkezett az Unicum karácsonyi reklámja

Miután sorra futnak be a külföldi karácsonyi reklámok, például hétfőn a H&M karácsonyi filmje, főszerepben Adrien Brodyval, már nagyon vártunk valami magyart. Megérkezett. 

Az Unicum reklámjában három édesapa karácsonyi készülődését mutatja be. Feladataik és körülményeik mások, mégis mindnyájan ugyanannak az ünnepi csoda megteremtéséért dolgoznak, hogy gyermekeik boldogan és ragyogó szemekkel élvezzék a karácsonyt. A reklám célja, hogy bemutassa, az apák akár észrevétlenül is példát mutatnak a gyermekeiknek, ami aztán továbböröklődik.

Két fiúgyermek édesapjaként ma is ugyanúgy várom a karácsonyt, mint kiskoromban, csak most már az a legfontosabb, hogy a gyerekeim arcán lássam a ragyogást, a boldogságot, amikor összegyűlik a család.

– mondta Zwack Sándor az Unicum karácsonyi filmje kapcsán, amely a hagyományokat és a családot összetartó erőket helyezi középpontba.

A kisfilm egyébként elég retróra sikeredett, feltűnik benne egy ’60-as évekbeli kisföldalatti, Ikarus busz és egy Trabant is. A meghitt hangulatot pedig Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című slágere fokozza.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: