Egyéb kategória

Kétségkívül ezek a valaha volt legviccesebb karácsonyi reklámok

Imádjuk az állatokat. Imádjuk a karácsonyt. És tudjátok, mit imádunk még? Hát az állatos karácsonyi videókat! Na és ha mindez még vicces formában is van? Akkor van igazán végünk.

vous - 2016.12.17.
Kétségkívül ezek a valaha volt legviccesebb karácsonyi reklámok

Én személy szerint eddig nem ismertem a Freshpet karácsonyi reklámjait, de seperc alatt a rajongójukká tettek. A 2015-ös videójukban az állatok és az emberek a Mikulás segédeiként szorgoskodtak, a 2014-esben pedig tizennégy menhelyi állat – szintén némi emberi segítséggel – vacsorázik épp az ünnepi asztalnál. Az idén sajnos még nincs vagy elmarad az ilyen típusú kisfilmjük, pedig szívesen nézegetnék hasonló összeállításokat.

A 2014-es reklám:

Objektum doboz

A 2015-ös reklám:

Objektum doboz

Ha szívesen nézegetnétek még karácsonyi reklámokat, akkor ide kattintva már csemegézhettek is a legjobbakból!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: