Egyéb kategória

A Sainsbury’s karácsonyi reklámja még John Lewist is felülmúlta

November elejétől beindul a karácsonyi reklámok kavalkádja, és sorra követik egymást a megható, vicces, vagy szimplán csak jópofa videók. Most a Sainsbury’s bizonyította be, hogyan lehet egy háromperces videóval mindenkihez eljutni!

vous - 2016.11.14.
A Sainsbury’s karácsonyi reklámja még John Lewist is felülmúlta

John Lewis karácsonyi reklámját mindenki tűkön ülve várta, múlt hét végén pedig végre a teljes videó megjelent a neten, Buster, a boxer főszereplésével. Nem sokkal előtte egy fiatal srác dobott össze egy megható reklámot, most pedig a Sainsbury’s következett a sorban; új videójuk pedig sokak szerint még John Lewist is simán lepipálta!

john-lewis-inspiralta-reklam-

Egy John Lewis inspirálta karácsonyi reklámon olvadozik az internet

Már megszokhattuk, hogy a John Lewis áruházlánc minden évben egy szuperaranyos reklámmal rukkol elő, amit minden novemberben alig várunk. Most viszont megelőzte a hivatalos reklámot egy másik, John Lewis inspirálta karácsonyi reklám, amitől az internet teljesen meghatódott.

A videót ide kattintva nézhetitek meg!

A videó főszereplője egy apuka, akinek a napi 24 óra édeskevés ahhoz, hogy mindent meg tudjon szervezni. Ez pedig karácsonykor még nehezebbé válik. Nagyon szeretné megtalálni a családjának a legjobb ajándékot, viszont közben teljesen elfeledkezik a legfontosabbról; hogy igazán az számít csak, hogy együtt töltsék az ünnepeket. Ezért előáll egy különös ötlettel, hogy az idei karácsony a közös programokról, és ne a munkáról szóljon.

Objektum doboz

Plusz infó, hogy a videó alatti dalt James Corden énekli, aki a híres Carpool Karaoke című műsort is vezeti.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.