Egyéb kategória

A Sainsbury’s karácsonyi reklámja még John Lewist is felülmúlta

November elejétől beindul a karácsonyi reklámok kavalkádja, és sorra követik egymást a megható, vicces, vagy szimplán csak jópofa videók. Most a Sainsbury’s bizonyította be, hogyan lehet egy háromperces videóval mindenkihez eljutni!

vous - 2016.11.14.
A Sainsbury’s karácsonyi reklámja még John Lewist is felülmúlta

John Lewis karácsonyi reklámját mindenki tűkön ülve várta, múlt hét végén pedig végre a teljes videó megjelent a neten, Buster, a boxer főszereplésével. Nem sokkal előtte egy fiatal srác dobott össze egy megható reklámot, most pedig a Sainsbury’s következett a sorban; új videójuk pedig sokak szerint még John Lewist is simán lepipálta!

john-lewis-inspiralta-reklam-

Egy John Lewis inspirálta karácsonyi reklámon olvadozik az internet

Már megszokhattuk, hogy a John Lewis áruházlánc minden évben egy szuperaranyos reklámmal rukkol elő, amit minden novemberben alig várunk. Most viszont megelőzte a hivatalos reklámot egy másik, John Lewis inspirálta karácsonyi reklám, amitől az internet teljesen meghatódott.

A videót ide kattintva nézhetitek meg!

A videó főszereplője egy apuka, akinek a napi 24 óra édeskevés ahhoz, hogy mindent meg tudjon szervezni. Ez pedig karácsonykor még nehezebbé válik. Nagyon szeretné megtalálni a családjának a legjobb ajándékot, viszont közben teljesen elfeledkezik a legfontosabbról; hogy igazán az számít csak, hogy együtt töltsék az ünnepeket. Ezért előáll egy különös ötlettel, hogy az idei karácsony a közös programokról, és ne a munkáról szóljon.

Objektum doboz

Plusz infó, hogy a videó alatti dalt James Corden énekli, aki a híres Carpool Karaoke című műsort is vezeti.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!