Egyéb kategória

A meki is beszállt a versenybe: itt az ő karácsonyi reklámjuk

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy lepik el sorra az internetet a legszebb karácsonyi reklámok. Most pedig a versenybe a McDonald's is beszállt, méghozzá egy igazán megható videóval.

vous - 2016.11.23.
A meki is beszállt a versenybe: itt az ő karácsonyi reklámjuk

Az utóbbi időben egymást váltják a legcsodálatosabb karácsonyi videók. Ott volt John Lewis várva várt reklámja, amiben egy boxer kapott főszerepet, ezt követte a Sainsbury's dalos kisfilmje, tegnap pedig az Apple csalt könnyeket az emberek szemébe. Most pedig itt a meki is, és bebizonyította, hogy ők sem maradtak le a sorból.

john-lewis-inspiralta-reklam-

Egy John Lewis inspirálta karácsonyi reklámon olvadozik az internet

Már megszokhattuk, hogy a John Lewis áruházlánc minden évben egy szuperaranyos reklámmal rukkol elő, amit minden novemberben alig várunk. Most viszont megelőzte a hivatalos reklámot egy másik, John Lewis inspirálta karácsonyi reklám, amitől az internet teljesen meghatódott.

A videót ITT tudjátok megnézni.

A meki karácsonyi videójában Juliette, a vintage baba kapta a főszerepet, aki már régóta a játékboltban lakik. Legalábbis erre utal, hogy a tulajdonos úgy teszi ki őt a kirakatba, hogy közben elmondja, „talán idén”. A napok viszont gyorsan telnek, és senki sem viszi el a babát; aztán egyik pillanatról a másikra váratlan dolog történik…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: