Egyéb kategória

„Rá kellett jönnöm, hogy nagyon ‘gázos’” – Házasság után megváltoznak a nők?

Szokták mondani, hogy a házasság után minden megváltozik egy kapcsolatban. Hogy ez tényleg így van-e, én még nem tudom, így már házas pasik meséltek arról, milyen meglepő dolgok derültek ki a feleségükről, miután összeházasodtak. 

vous - 2016.11.25.
„Rá kellett jönnöm, hogy nagyon ‘gázos’” – Házasság után megváltoznak a nők?

A pasivélemények mindig megdöbbentenek, nem volt ez másként most sem, amikor a Womens'Heath magazinban rátáltam arra, hogy a pasik szerint milyen meglepő dolgok derültek ki a feleségükről, miután összeházasodtak. 

nő

Randirémálom: sztorik, amikor a csajok rájöttek, hogy a pasi totál idióta

Ez a randi dolog sosem egyszerű. Szerintem egy randin sosem működnek úgy a dolgok, ahogyan azt eltervezzük. Vakrepülés a randizás. Ezt biztosan így gondolják azok a csajok is, akik arról meséltek, mikor realizálódott bennük, hogy a pasi totál idióta. 

Cikkünk folytatása ITT jön!

Nem kell azért ezeket véresen komolyan venni, főleg azért, mert szerintem mi, nők még érdekesebb tulajdonságokat tudnánk felsorolni a pasikról… 

Megszállott dekoráló

„Mielőtt összeházasodtunk, is együtt éltünk, de az új lakásba mindig vesz valamit.”

Nem akart azonnal gyereket

„Természetesen ez együttjárásunk alatt többször szóba jött a gyerek téma, úgy gondoltam, hogy ahogy összeházasodtunk, neki is látunk a babaprojektnek. Ő nem így gondolta, várni akart, azt szerette volna, ha kiélvezzük a házaséletet. Így is lett, és utólag belátom, igaza volt.”

tarzan

Hollywood és a nők a lábaik előtt hevernek: mégis mit tudnak a skandináv pasik?

A férfiakról azt mondják, elég, ha csak egy fokkal szebbek az ördögnél. A dán színész, Mads Mikkelsen élő példája annak, hogy ez az állítás tökéletesen helytálló: bár nem egy jóképű férfi, mégis van benne valami megmagyarázhatatlanul vonzó. Hannibál napunk alkalmából most végigpásztázzuk a skandináv terepet, hogy felkutassuk nektek az északi országok legvonzóbb pasijait.

A cikk folytatása ITT jön!

Gázos

„Reméltem, hogy a házasság után nem veszi lazára a testi funkcióit. Nos, rá kellett jönnöm, hogy nagyon 'gázos'. Ráadásul kiborít, ha pisilés közben nyitva hagyja az ajtót.”

Rendetlen

„Tudtam róla, hogy rendetlen, de soha nem gondoltam volna, hogy ez a házasságunk után megváltozik. Én pakoltam el utána, most ő utánam. Fantasztikus egy nő.”

Nos, köszönjük!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.