Egyéb kategória

3 téli gyümölcs, ami gyönyörűvé varázsol titeket

Tudjátok, mi a jó a téli gyümölcsökben? Amellett, hogy finomak és nagyon egészségesek, még meg is szépítenek titeket. Úgyhogy itt az ideje, hogy ellátogassatok a piacra, és beszerezzétek ezeket az isteni szezonális gyümölcsöket!

vous - 2016.11.19.
3 téli gyümölcs, ami gyönyörűvé varázsol titeket

Az egyik legjobb mód arra, hogy a télbe egy kis nyarat csempésszetek, az az, hogy ha roskadásig tömitek a gyümölcsöstálat gyümölcsökkel. Ezektől nemcsak a nyár ízét érzitek majd a szátokban, hanem rengeteg vitaminhoz is hozzájuttok, valamint olyan gyönyörűen ragyoghat a bőrötök és a hajatok is, mint nyáron. Mutatom, milyen gyümölcsöket érdemes felírni a bevásárlólistátokra, ha a piacra vagy a zöldségeshez készültök!

1. Egyetek vörös áfonyát, ha tükörfényes hajat szeretnétek!

Ha hosszú és fényes hajat szeretnétek, akkor a vörös áfonya a legjobb választás! Ez a gyümölcs ugyanis rengeteg A-vitamint és E-vitamint tartalmaz, amelyek elősegítik a haj növekedését, megakadályozzák a hajvégek töredezését, valamint ragyogóvá varászolják azt – írja a Popsugar.

Forrás:
pixabay.com

2. Gránátalma rendszeres fogyasztása = ragyogó bőr

A gránátalma antioxidánsokat tartalmaz, melyeknek bőrfiatalító hatása van, valamint fokozza a véráramlást, aminek következtében fiatalos ragyogást biztosít a bőrötöknek. Punicicsavat is tartalmaz, ami megakadályozza, hogy a bőrötök veszítsen a nedvességéből, vagyis segít a folyamatos hidratálásban.

Forrás:
pixabay.com

3. Alma – a szép haj, a hosszú körmök és az egészséges fogak titka

Az almában rengeteg a C-vitamin, ami erősíti a hajat és elősegíti a körmök növekedését. Ezenkívül a fogaitoknak is jót tesz, csökkenti a szuvasodást okozó baktériumok mennyiségét.

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.