Egyéb kategória

Leesett az első igazi hó! Sopron és környéke kifehéredett

WINTER IS COMING! Az Alpokalján havas eső, hó esik, Sopron utcái pedig reggelre szépen kifehéredtek.

vous - 2016.11.12.
Leesett az első igazi hó! Sopron és környéke kifehéredett

Arról már írtunk nektek, hogy nemrégiben a Kékes tetőn hózápor volt, most azonban leesett az első igazi hó az országban, ami fehérre festette a házak tetejét. Sopronban és környékén havazik! Úgyhogy, csajok, most már hivatalos: ideje előkészíteni a legmelegebb kabátot és kesztyűket, ugyanis nyakunkon a tél!

Szombat reggelre egyébként az északkeleti országrész kivételével csapadékos időre ébredehettünk, az Alpokalján havas esőre, havazásra váltott a halmazállapot. Itt már csak 0, +1 fok körül alakul a hőmérséklet – írja az Időkép.

A soproni havazásról videó is készült:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.