Egyéb kategória

Ezt látnátok Tokió utcáin: a legfurább japán outfitek

A japánok kétségkívül furák. Azt hiszem, ezen nem fogunk összeveszni. Vannak furcsa dolgaik, furcsa tévéműsoraik, amelyekkel Dunát lehetne rekeszteni. Nos, az öltözködési stílusuk is megér egy misét. Vagy kettőt is.

vous - 2016.11.06.
Ezt látnátok Tokió utcáin: a legfurább japán outfitek

Amellett, hogy nagy részük úgy öltözik, mintha otthonról szalajtották volna, és elmaradhatatlan náluk a zokni és szandál kombó, néhányan pont a másik végletnek hódolnak. Ők azok, akik az aktuális trendből mindent magukra aggatnak, és kissé úgy néznek ki, mintha most léptek volna ki egy animesorozatból. Ez olyannyira feltűnő jelenség Tokióban, hogy külön honlapot csináltak tokiói arcok néven, ahová egymás után pakolják fel az extrémebbnél extrémebb outfiteket. Íme néhány igencsak érdekes darab.

A srác, aki combvillantásban lekörözi az összes sztárt a Föld nevű golyóbison

Talán a Grammy-díj-átadó résztvevői is tőlük inspirálódtak

Forrás:
tokyofaces.com

Johnny Depp Kalaposa elbújhat e mögött a Kalapos mögött! 

Talán újra kéne gondolni az Alice Csodaországban filmet? 

Forrás:
tokyofaces.com

Az ember, aki nem volt kíváncsi a világra 

Egyáltalán nem. 

Forrás:
tokyofaces.com

A lány, aki a reggelijét húzta a kezére

Micsoda kenyérezredes ez a csaj ebben a kabátban! 

Forrás:
tokyofaces.com

Csupa gyilkos báj ez az outfit! 

Öl és elbűvöl egyszerre. 

Forrás:
tokyofaces.com

Ő pedig amolyan romantikus lélek

De inkább fura.

Forrás:
tokyofaces.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.