Egyéb kategória

Keverjétek stílusosan a kockásat a kockással, a csíkosat a pöttyössel!

Ugyan a Forma–1-ből ismert apró, fekete-fehér kockák sosem jöttek divatba a ruhákon, és valószínűleg nem is fognak, bőven van más minta a divat piacán. Mivel még mindig sokan azt hiszik, mintás felsőt mintás alsóval tilos hordani, így jó hírt hoztunk. Semmi sem tabu, de egy kis odafigyelés nem árt! Megmutatjuk, milyen mintát milyen színekkel és mintákkal ötvözzetek. Készen álltok? Ruhapárosítás indul!
vous - 2015.08.10.
Keverjétek stílusosan a kockásat a kockással, a csíkosat a pöttyössel!

Kezdőknek

Legegyszerűbben úgy kezdhettek el mintákat hordani, ha az eddig viselt sima, egyszínű felsőtöket helyettesítitek egy akár ugyanolyan színű, de mintás felsővel. Elő a csíkokkal, hiszen ez az a minta, amihez szinte bármit párosíthattok!

Középhaladóknak

Miután lecseréltétek az egyhangú felsőtöket, máris párosíthattok hozzá egy olyan mintás alsót, amiben legalább egy, a felsőben is megtalálható szín felbukkan. Válasszatok a csíkos mellé virág-, de akár leopárdmintát is!

Haladóknak

A két összepárosított minta után próbáljatok meg hozzáadni a szettetekhez még egy harmadik mintát is. Jól hallottátok, egy harmadikat! De ezúttal inkább a visszafogott, semleges minták közül válasszatok!

Íme, néhány tipp pár külföldi divatbloggertől:

  • Ha csíkosat választotok, játsszatok a csíkok méreteivel, kombináljatok keskeny csíkokat szélessel! 
  • Válasszatok mindig egy domináns mintát, ami uralja a szetteteket és mellé egy mintát, ami csak aprócska hab a tortán!

Forrás:
songofstyle
  • Válasszátok szét a mintákat egy övvel!
  • Ha ugyanazt a mintát, például csíkosat szeretnétek használni, akkor válasszatok olyan darabokat, amikben fordítva vannak a színek!

Forrás:
songofstyle
  • Válasszatok ugyanolyan mintákat (például párduc), csak különböző színekben!
  • Használjátok teljesen ugyanazt a mintát a felsőn vagy az alsón, csak nagyobb méretben!

Forrás:
songofstyle
  • A megszokottól eltérőbb, mint például a bőrhatású ruhák, ugyanúgy mintás anyagnak számítanak.
  • Mindig ügyeljetek arra, hogy bármilyen anyagot, mintát választotok, hasonló színűek legyenek!

Forrás:
songofstyle

Végül pedig ne feledjétek, ha bizonytalanok vagytok, az apró pöttyök, csíkok és a virágok mindig szuper párost alkotnak!

Forrás:
bloglovin/merricksart
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.