Egyéb kategória

Így érvényesüljetek a karrieretekben a horoszkópotok szerint

Legyetek tisztában az erősségeitekkel és a fejleszteni való képességeitekkek is. Segítünk, hogy elérjétek a céljaitokat!

vous - 2016.10.25.
Így érvényesüljetek a karrieretekben a horoszkópotok szerint

Kos

Elszánt, merész és bátor vagy, így nem arra van szükséged, hogy ezeken erősíts, hanem dolgozz inkább azon, hogy legyél türelmesebb, figyelj arra, hogy a körülmények megértek-e már egy nagyobb döntés meglépésére, ne (mindig) hévből cselekedj! Te úgy tudsz előrébb jutni, ha érzékenyebben, nem még aktívabban viselkedsz egy helyzetben.

Bika

Szereted a szép dolgokat, a stabilitást és a kényelmet, az vihet előre, ha kilépsz az ezek nyújtotta komfortzónádból. Ha mersz kellemetlen helyzetbe kerülni, konfrontálódni és hozzászokni bizonyos fokú bizonytalansághoz. Nyugodtan lehetsz kicsit intenzívebb is, ha a helyzet úgy kívánja, nem kell mindig megőrizni a nyugalmadat.

Ikrek

Gyors vagy, lendületes és sokoldalú, ezerféle különböző terület érdekel és azokon belül is sokféle dolog. Így akkor jársz jól, ha megtanulsz jobban és hosszabban fókuszálni, rávenni magad, hogy elmélyítsd a tudásodat néhány általad választott területben.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Rák

Érzékeny és mély érzésű vagy, ami sokszor elhomályosítja a döntéshozó képességedet és megbénít, amikor cselekedni kellene, emlékeztesd magad, hogy ne vegyél mindenkitől minden megjegyzést személyesen, pláne a munkával kapcsolatosakat ne! Azt is hasznos tudatosítanod magadban, hogy ne várj arra, hogy megjöjjön valamihez a kedved, hanem bárhogy is érzel, kezdd el, a kedved meg majd követni fog a cselekvésben.

Oroszlán

Imádnivaló vagy és imádod a drámát, muszáj mindig a középpontban lenned, ezen valószínűleg nincs fejlesztenivalód. De a figyeleméhség nem jelenti azt, hogy szereted is magadat, sőt, sokszor fordítottan arányos vele, fontos, hogy megtanulj magadnak tapsolni és ne folyton kifelé tekintgetni elismerésért.

Szűz

Neked inkább lazítanod kell egy kicsit, túl rendezett, kategorizált és tökéletes az életed, engedd el néha egy kicsit a maximalizmusod, pláne a mikromenedzselést. Fogadd el a saját tökéletlenségedet (azt a néhányat, ami van), vannak olyan célok, melyeket pont a lazasággal lehet elérni.

A cikk itt még nem ért véget, a többi csillagjegyért kattintsatok IDE!

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek