Egyéb kategória

A nagy szépségkérdés: szabad-e műszempillát viselni a terhesség alatt?

Egy internetes beauty-fórumon akadtam a következő kérdésre: „Viselhetek épített műszempillát terhesen?”. A kismama kérdésére válaszok helyett záporoztak a visszakérdezések, leginkább kérdőre vonások, hogy mégis miért van szüksége rá.

vous - 2017.03.01.
A nagy szépségkérdés: szabad-e műszempillát viselni a terhesség alatt?

A nő gyorsan rövidre zárta a faggatózást és a kérdéscunamit, és annyit felelt: azért, mert a szülés előtt és után készült képeken jól akar kinézni, de nem szeretne sminket viselni, mert az úgyis elkenődik.

A 3D szempillák tényleg rengeteget tudnak dobni a megjelenésen,

és elég néhány hetente töltetni.

szem szempilla szemgolyó

Minden, amit tudnotok kell, mielőtt műszempillát csináltattok

Több kolleginámnak van gyönyörű műszempillája, így nagy a csábítás, hogy én is újra a műszempillás csajok táborába tartozzak. Ám jobb, ha tisztában vagytok a műszempilla hátrányaival és előnyeivel is.

Jöjjön tehát minden, amit érdemes tudnotok a műszempilláról. 

A teljesen ártalmatlannak tűnő szépségkiegészítőt mégis sokan szidták a fórumon, és azt javasolták az anyukának, hogy semmiképp se tetesse fel, hiszen mérgező és veszélyes a babára, ahogy ezt sokan a hajfestékről is állítják. Ezért megkérdeztem egy profi szempillastylistot a témáról.

A cikk folytatását ITT találjátok!

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.