Egyéb kategória

A nagy szépségkérdés: szabad-e műszempillát viselni a terhesség alatt?

Egy internetes beauty-fórumon akadtam a következő kérdésre: „Viselhetek épített műszempillát terhesen?”. A kismama kérdésére válaszok helyett záporoztak a visszakérdezések, leginkább kérdőre vonások, hogy mégis miért van szüksége rá.

vous - 2017.03.01.
A nagy szépségkérdés: szabad-e műszempillát viselni a terhesség alatt?

A nő gyorsan rövidre zárta a faggatózást és a kérdéscunamit, és annyit felelt: azért, mert a szülés előtt és után készült képeken jól akar kinézni, de nem szeretne sminket viselni, mert az úgyis elkenődik.

A 3D szempillák tényleg rengeteget tudnak dobni a megjelenésen,

és elég néhány hetente töltetni.

szem szempilla szemgolyó

Minden, amit tudnotok kell, mielőtt műszempillát csináltattok

Több kolleginámnak van gyönyörű műszempillája, így nagy a csábítás, hogy én is újra a műszempillás csajok táborába tartozzak. Ám jobb, ha tisztában vagytok a műszempilla hátrányaival és előnyeivel is.

Jöjjön tehát minden, amit érdemes tudnotok a műszempilláról. 

A teljesen ártalmatlannak tűnő szépségkiegészítőt mégis sokan szidták a fórumon, és azt javasolták az anyukának, hogy semmiképp se tetesse fel, hiszen mérgező és veszélyes a babára, ahogy ezt sokan a hajfestékről is állítják. Ezért megkérdeztem egy profi szempillastylistot a témáról.

A cikk folytatását ITT találjátok!

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek