Egyéb kategória

Minden, amit tudnotok kell, mielőtt műszempillát csináltattok

Több kolleginámnak van gyönyörű műszempillája, így nagy a csábítás, hogy én is újra a műszempillás csajok táborába tartozzak. Ám jobb, ha tisztában vagytok a műszempilla hátrányaival és előnyeivel is. Jöjjön tehát minden, amit érdemes tudnotok a műszempilláról. 

vous - 2016.10.20.
Minden, amit tudnotok kell, mielőtt műszempillát csináltattok

Fiatalabb koromban volt műszempillám. Saját magamnak ragasztottam fel otthon a tincses változatot. Szép volt, nem volt túl hosszú, tényleg az ízléses kategóriába tartozott, azonban mikor lekerült, jött vele a saját szempillám is.Több flakon ricinusolajba került, míg helyrejött, így elhatároztam, hogy soha többé műszempilla. 

Azonban ma már rengeteg műszempillaféléből válogathatunk, kiváló szakemberek vannak, a végeredmény pedig csodálatos lehet. 

Mielőtt rohannátok a szempilláshoz, következzen a nagy szempillakisokos! 

Amit szakemberek raknak fel, és amit megvásárolhattok a drogériákban, messze eltér egymástól

A ragasztó, amit a szakemberek használnak, tarthat 6-8 hétig is, ellenben a kis tubus, amit kaptok a szempillához, csak egy alkalomra szolgál.

Objektum doboz

Nem csak egyféle méret létezik

Ha profi szempilláshoz mentek, ő kifejezetten a szemformátoknak megfelelő pillákat helyez fel. Ezek hossza és alakja is eltérhet. Általában 80, 100 és 120 pillából ál egy sor, illetve választhattok J, B, C és D ívű szempillát.

Objektum doboz

A felhelyezés után 12 óráig…

…nem sírhattok, nem úszhattok, nem izzadhattok, és nem moshattok arcot. Ez azt a célt szolgálja, hogy a ragasztó tökéletesen megszáradjon. 

Objektum doboz

A műszempilla nem olcsó mulatság

Mint ahogy egy jó fodrász vagy manikűrös sem. Inkább válasszatok egy drágább szalont a minőség érdekében.

Objektum doboz

A műszempillához nem szükséges smink!

Hurrá!

Objektum doboz

A profi műszempilla a helyén marad, ha lemossátok a tusvonalat

Objektum doboz

Ha leszeditek a műszempillát, rövidebbnek fog TŰNNI a saját szempillátok

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.