Világ

Azta! A Snapchat miatt két óra házasság után elvált az ifjú pár

Két óra házasság – mindössze ennyi jutott egy szaúd-arábiai menyasszonynak, mert megszegte az ígéretét. Na, de nem ám azt, hogy jóban-rosszban, betegségben-egészségben... Egy teljesen más egyezséget rúgott fel az ara.

vous - 2016.10.25.
Azta! A Snapchat miatt két óra házasság után elvált az ifjú pár

Mindössze két órája volt, hogy kimondta a boldogító igent egy jegyespár Szaúd-Arábiában, amikor a férj közölte feleségével, hogy elválik tőle. Arra hivatkozott, hogy a nő megszegte az egyezségüket. A feleség ugyanis még a szertartás alatt képeket osztott meg a barátnőivel a Snapchaten keresztül, és ez bizony válóoknak bizonyult.

snapchat-kutyas-ariana grande

Nem várt helyről jött a ribancozás: a tudomány szerint a Snapchat kutyás filterét használó nők könnyűvérűek

A Snapchaten létezik egy csomó filter a felhasználók nagy örömére. A szivárványos rókakoma például nagyot üt, a Bob Marley-féle négeresítő effekt viszont nem nélkülözi a rasszista felhangokat sem. A legérdekesebb ezzel együtt is az a mém (és a mögötte megbújó jelenség), ami szerint a néhány hónapra szupernépszerűvé vált viccesen cuki kutyapofit csak a ribancok használják…

A folytatásért kattintsatok ide!

Az ara testvére egy ottani lapnak elmondta:

házassági szerződésük volt arról, hogy a testvérem (a feleség) nem használja a közösségi platformokat, mint például a Snapchatet, az Instagramot, a Twittert arra, hogy a saját képeiket, videóikat posztolja vagy küldözgesse a nagy napon. Ennek ő nem tett eleget, így az újdonsült férje váláshoz folyamodott.

Ezután a pár hozzátartozói „egymásnak feszültek”, az egyik oldal tisztességtelennek érezte az egész helyzetet, még a másik jogos döntésnek ítélte meg a vőlegény cselekedetét – írja a Daily Mail.

Ti kinek az oldalán álltok?

Ajánlott cikkek