Világ

“Fel sem merül ilyesmi, hogy ki hány éves” – megszólalt a kunhegyesi polgármester, akinek új felesége 18 éves

A közel 80 éves polgármester feleségül vette egy nála 60 évvel fiatalabb helyi lányt.

vous - 2022.05.25.
“Fel sem merül ilyesmi, hogy ki hány éves” – megszólalt a kunhegyesi polgármester, akinek új felesége 18 éves

Kunhegyes fideszes polgármestere nemrég újra megesküdött, mégpedig egy helybéli, 18 éves lánnyal, akinek egy négyéves gyermeke is van már. Bár a lány a boldogságot nem a gyermek harmincas éveiben járó apja, hanem a 78 éves, Szabó András mellett találta meg.

“Sokan pozitívan álltak az esküvőhöz, de persze volt, aki szememre vetette, hogy hát nem biztos, hogy jó lesz ez”

– nyilatkozta a polgármester a Tények Plusznak.

Bár azt elismeri, hogy közel négyszer idősebb feleségénél, viszont szeretik egymást és úgy gondolják, hogy lesz még néhány év, amikor sokat tehetnek a családjaikért. Elmondása szerint nagyon jól megértik egymást és az értékrendjük is hasonló, ezért működik a kapcsolatuk.

“Fel sem merül ilyesmi, hogy ki hány éves, rettenetesen tiszteljük egymást. Soha nem is veszekedtünk, és úgy gondolom, minden rendben van és minden rendben is lesz, amíg nekem más problémáim nem lesznek”

– mondta Szabó.

A helyiek nem lepődtek meg a nagy korkülönbséggel, hiszen elmondásuk szerint előző felesége “talán 25 éves” lehetett, de a frigy mindössze egy évig tartott.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: