Egyéb kategória

Mindig visszaalszotok reggel? Akkor ezek a tippek nektek szólnak!

Kora reggel, sötét van kint, mindenki alszik még, a ti ébresztőtök pedig megszólal. Újra és újra. Ti pedig újra és újra lenyomjátok a szundit, csak hogy még 10 percet alhassatok. De tudjátok, hogy vannak olyan trükkök, amik megkönnyítik az ébredést, és segítenek szakítani a szundigombbal? Bizony vannak, most elhoztunk nektek párat közülük.

vous - 2016.10.18.
Mindig visszaalszotok reggel? Akkor ezek a tippek nektek szólnak!

Reggelente ti is a hátatokon ébredtek kinyújtott kezekkel és lábakkal? Akkor gratulálunk, azt már tudjátok, hogy a legegészségesebb alvópóz a háton pihenés, és a tökéletes alvás receptjét is felkutattuk már. Most pedig a PureWow segítségével eláruljuk, hogyan hozzatok ki az alvásból még többet, hogy könnyebben és frissebben ébredjetek.

Ne sík felületen aludjatok!

Amikor a hátatokon alszotok, a fejetek alá tegyetek egy párnát, de csak akkorát, ami egy kicsit megemeli a fejeteket. Így sokkal kevésbé fog fájni a nyakatok és a hátatok ébredéskor, és könnyebben elkerülhetitek a savas refluxot.

Objektum doboz

Egyetek okosan!

Este gondoljátok át, mit esztek lefekvés előtt. A savas, nehéz és zsíros ételek nem pont a legjobbak ha az egészségetekről van szó, főleg nem két órával a lefekvés előtt. Inkább mondjatok rájuk nemet a szép álmokért.

Objektum doboz

Megéri befektetni

Matracot nem minden hónapban veszünk. Nem is minden héten. Egy matrac hosszú távra szól. És ha a jó álmokról és a gerincetek egészségéről van szó, akkor van, amin nem érdemes spórolni. Gondoljatok rá úgy, mint egy befektetésre.

Objektum doboz

Tegyetek egy párnát a térdetek alá!

A háton alvásnak, előnyei mellett, sajnos van hátránya is. Megterheli a gerinceteket, ezen pedig könnyíteni kell. Tegyetek egy párnát a térdetek alá alvás közben, és kipihentebben és fájdalommentesen fogtok felébredni. 

Objektum doboz

Ha betartjátok ezeket a tippeket, akkor Csipkerózsika sem ébredhetne pihentebben nálatok, a szundit pedig örökre elfelejthetitek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.