Világ

Egy magyar menyasszony meglepetésvideóján ámul az internet

Esküvőre készülni mindig nagyon izgalmas. Kiválasztani a helyszínt, a ruhát, a dekorációt, és blablabla. Azonban ez a magyar menyasszony még egy hatalmas meglepetéssel is készült férjének az esküvőre, ráadásul egy éven keresztül...

vous - 2016.10.17.
Egy magyar menyasszony meglepetésvideóján ámul az internet

Egy magyar menyasszony, Bagyin Melinda egy olyan cuki esküvői videót töltött fel a YouTube-ra, hogy nem tudtuk könycseppek nélkül végignézni. A lány esküvője előtt egy évvel kezdte el készíteni férjének a meglepetésvideót, melyben minden egyes nap egy füzetre írva üzen valamit vőlegényének.

eljegyzés lánykérés

Gyönyörű budapesti lánykérésen olvadozik az internet

Budapest városát imádják a külföldiek, hiszen rengeteg turista érkezik a fővárosba – nem véletlenül! Sőt, most egy külföldi srác a magyar fővárost választotta helyszínül élete legfontosabb kérdéséhez. Ennek pedig tanúi lehettek a bazilikánál sétáló járókelők is, akik arra lehettek figyelmesek, hogy feltűnően sok fehér pólós ember hord egy-egy szál virágot egy mit sem sejtő lánynak. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok.

A szavak, mondatok összefüggőek, így a végén egy szép, romantikus történet kerekedik belőle. Az ő történetük. A videó legutolsó kockájában pedig azt láthatjuk, hogy Melinda az esküvői ruhájában tartja kezében az utolsó lapot az utolsó, de egyben legfontosabb üzenettel: IMÁDLAK!!! Így végül csak az esküvő napjára állt össze a videó…

Nézzétek meg, milyen szuper lett:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.