Világ

Egy magyar menyasszony meglepetésvideóján ámul az internet

Esküvőre készülni mindig nagyon izgalmas. Kiválasztani a helyszínt, a ruhát, a dekorációt, és blablabla. Azonban ez a magyar menyasszony még egy hatalmas meglepetéssel is készült férjének az esküvőre, ráadásul egy éven keresztül...

vous - 2016.10.17.
Egy magyar menyasszony meglepetésvideóján ámul az internet

Egy magyar menyasszony, Bagyin Melinda egy olyan cuki esküvői videót töltött fel a YouTube-ra, hogy nem tudtuk könycseppek nélkül végignézni. A lány esküvője előtt egy évvel kezdte el készíteni férjének a meglepetésvideót, melyben minden egyes nap egy füzetre írva üzen valamit vőlegényének.

eljegyzés lánykérés

Gyönyörű budapesti lánykérésen olvadozik az internet

Budapest városát imádják a külföldiek, hiszen rengeteg turista érkezik a fővárosba – nem véletlenül! Sőt, most egy külföldi srác a magyar fővárost választotta helyszínül élete legfontosabb kérdéséhez. Ennek pedig tanúi lehettek a bazilikánál sétáló járókelők is, akik arra lehettek figyelmesek, hogy feltűnően sok fehér pólós ember hord egy-egy szál virágot egy mit sem sejtő lánynak. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok.

A szavak, mondatok összefüggőek, így a végén egy szép, romantikus történet kerekedik belőle. Az ő történetük. A videó legutolsó kockájában pedig azt láthatjuk, hogy Melinda az esküvői ruhájában tartja kezében az utolsó lapot az utolsó, de egyben legfontosabb üzenettel: IMÁDLAK!!! Így végül csak az esküvő napjára állt össze a videó…

Nézzétek meg, milyen szuper lett:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.