Világ

Járai Kírát nem zavarja, hogy férje pasikkal is ágyba szokott bújni – videó

Járai Máté és Járai Kíra nyitott házasságát sokan nem hagyták szó nélkül, de ők büszként, tabuk nélkül mesélnek kapcsolatukról.

vous - 2022.05.07.
Járai Kírát nem zavarja, hogy férje pasikkal is ágyba szokott bújni – videó

Járai Máté és Kíra a Nyerő Páros című valóságshowban vállalták fel az ország előtt, hogy nyitott házasságban élnek. A pár azóta hideget-meleget kap emiatt, de ők továbbra is boldogok. Nem tartották volna hitelesnek, ha ezt a részét titokban tartják az életüknek.

“Gyűlölöm a képmutatást. Minden oké addig, amíg nem beszélünk róla, márpedig szerintem a dolgokról beszélni kell. Nekem ezzel kapcsolatban nincsen semmilyen szégyellni, és titkolni valóm. Ha kettőnk között ez működik, és ez oké, akkor szerintem tök releváns arról beszélni, hogy ezt is lehet. Van egy ilyen kapcsolati forma is. Ez nem arról szól, hogy a nap huszonnégy órájában fűvel-fával… Szerintem nem lett volna hiteles, ha ezt eltitkoljuk, ha ezt teljes természetességgel vállaljuk. A legtöbb kapcsolat arról szól, hogy valamilyen szinten birtokolni akarod a másikat, ami abszolút érthető. Mi már annyira ismerjük a másikat, és biztosak vagyunk a másik érzéseiben, érzelmeiben, hogy ez egy megkérdőjelezhetetlen kapocs, ami kettőnk között van.

Fel sem merül, hogy féltékeny legyek egy kalandra.

Máté jól érezte magát, és ez tök jó. Nem mindig tudjuk kezelni, ha a másik fél elkezd kötődni egy harmadik félhez” – mondta Kíra, aki legutóbb Lakatos Levente csatornáján, a Levente Klubja adásában adott interjút.

Az önazonosságot mind a ketten fontosnak tartják: Járai Máté nemrég az egész ország előtt felvállalta, hogy mindkét nemhez vonzódik és eszerint férfiakkal is szoktak kalandjai lenni.

“A mi kapcsolatunk szoros barátsággal indult. Ez engem izgatott mindig. Miért ne izgatna egy nőt, amikor ott két férfi van. Ha a saját pozíciómat nem érzem veszélyben, nem vagyok veszélyben. Amikor Máté felvállalta, hogy biszexuális, ettől azért tartottam egy picit, merthogy a melegek és a heterók körében is ez még elítélendőbb, mert nem tudja eldönteni, hogy akkor valójában meleg vagy hetero. Nem értették az emberek, hogy akkor most miért nem tudja eldönteni, meleg vagy hetero, meg akkor valójában nem is vállalt fel semmit. Mi azért vagyunk együtt huszonhárom éve, mert egy nyelvet beszélünk”

– zárta a gondolatait Kíra.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.