Világ

Amikor a pasik kettesben maradnak otthon: így lett egy kisbabából Michael Jackson

Hol vannak már azok az idők, amikor a babát félve hagyták otthon a kismamák az apukával! Ha megnézitek a következő videót, könyörögni fogtok, hogy „apuci” maradjon otthon a gyerekkel! Felkerült a YouTube-ra egy videó, amiben az apuka konkrétan eljátssza az egész Billie Jean-klipet a kisbabájával. Szavakat nem találunk rá, annyira édes. Ismét itt egy jó példa, miért érdemes a gyerkőcöt otthon hagyni apával.

vous - 2017.02.15.
Amikor a pasik kettesben maradnak otthon: így lett egy kisbabából Michael Jackson

Amikor a pasik kettesben maradnak otthon

Objektum doboz

baba apa

Mókás kihívás apáknak: gabonapehely torony építése az alvó gyereken

Ha apa egyedül marad otthon a gyerkőccel, abból általában nagyon mókás vagy bénázós sztorik születnek. Az internet is tele van olyan videókkal, amiken az apuka nem a hagyományos és megszokott módon játszik a babával.

Így biztosan nem lesz olyan meglepő, amit most mutatok nektek. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.