Egyéb kategória

5 helyzet, amit biztosan átéreztek, ha balszerencsések vagytok

Nemrég volt egy nagyon szerencsétlen időszakom, amikor semmi, úgy értem, TÉNYLEG semmi nem akart összejönni. A végén már magzatpózba gömbölyödve akartam sírni, hogy legyen már vége ennek a pechsorozatnak, amikor hirtelen vége szakadt. Örülök, hogy vége lett, és remélem, pár évig nem lesz ilyen, mert szörnyen rossz érzés.

vous - 2016.10.16.
5 helyzet, amit biztosan átéreztek, ha balszerencsések vagytok

Tudjátok, amikor a sokadik szerencsétlenség után csak ültök bambán a villamoson, a helyzet tragikusságát érzékeltetve esőcseppek csurognak le az arcotokon, és csak egy gondolat lüktet bennetek, de az nagyon.

Miért pont én? Mit követtem el?

És ilyenkor tényleg minden összeesküdik ellenetek, és még ki sem heveritek az előzőt, máris tarkón csap a másik. Hát élet az ilyen?! Ugye, hogy nem. Röviden és tömören össze is foglalom, hogy mi minden történhet egy balszerencsés emberrel, ha éppen olyan időszak tör rá.

Elveszítitek az irataitokat

Egyszer még hagyján, de egymás után háromszor? És ebben még csak nem is az a gáz, hogy költségbe veritek magatokat – pedig fáj az is –, hanem az, hogy vérciki harmadszor is elsunnyogni a rendőrségre és a hivatalba. Ezt már csak az übereli, amikor az egyik ügyfélszolgálatos közli, hogy jó lenne, ha erre már vigyáznék, mert többet ebben az évben már nem állíthatnak ki. Illetve ezután már csak attól érzitek magatokat kínosan, mikor három hónappal később előkerül az egyik elveszett iratcsomag. Megtörtént, eskü. Nagyon rossz volt.

Forrás:
pixabay.com

Bekapcsolva hagyni a kávéfőzőt

Mármint azt a típust, amelyik állandóan újraforrósodik. És egész hétvégén, míg külföldön vagytok, nonstop ki-be kapcsol, és az még hagyján, hogy utána jó szar rossz kávét főz le, de belesápadni abba a gondolatba, hogy még jó, hogy nem robbant fel a két nap alatt… Apropó, itt egy kávékisokos infografikával, így tuti elkápráztatjátok a vendégeiteket, ha eszerint készítetek kávét.

Benézni egy időpontot

Valami rendkívül fontosat, amitől sok függ. És benézni egy nappal későbbre. És rohanni, mikor rátok írnak, hogy hol vagytok. És életetek legrosszabb formájában megjelenni.

Egy fontos esemény előtt lebetegedni

Na jó, ez bármikor megeshet, de egy pechsorozatban még ez is sokkal jobban fáj. Mondjuk esküvő előtt fogorvoshoz menni is szívás, ha előtte tíz évig nem volt dolgotok fogorvossal. 

Rájönni, hogy kinőtt egy 33. fogatok

Hiába simítjátok végig a fogatokon a nyelveteket, míg összeszámoljátok, hátha tévedés van, nem. A harminchárom az harminchárom. Rettegni attól, hogy mi nőhet még ki belőletek, egy peches időszakban nagyon horrorélmény!

És ez csak tényleg egy-egy jellegzetes dolog, ami önmagában nem nagy kunszt, de ha egymás után történik, akkor fájdalmas, és képes a kétségbeesés legszélére sodorni. Ismerős a helyzet?

Meséljetek, ti mitől borultatok ki legutóbb?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.