Egyéb kategória

“A babáját akartam megpuszilni, ehelyett a nővérem mellét sikerült” – Kínos sztorik, amikre évek múltán is emlékszik az ember

Néha előfordul, hogy egy pillanatra kihagy az agyunk, és butaságokat követünk el.

vous - 2022.04.16.
“A babáját akartam megpuszilni, ehelyett a nővérem mellét sikerült” – Kínos sztorik, amikre évek múltán is emlékszik az ember

Tudjátok, azokról beszélek, amikre random visszaemlékezve elönt minket a szégyen, hogy hogy tudtunk ilyen idióták lenni. Valószínűleg mindenkinek lapul legalább egy ilyen sztori a tarsolyában, úgyhogy ne érezzétek magatokat egyedül. 

Sőt, inkább megosztunk veletek párat, olyanoktól, akik elmesélték a saját legcikibb pillanataikat!

“A múltkor shoppingolás közben megláttam egy gyönyörű kabátot az egyik próbababán. Iszonyatosan megtetszett, úgyhogy azonnal odarohantam és elkezdtem tapogatni, viszont abban a pillanatban megmozdult a baba. Kiderült, hogy egy ott álldogálló csaj kabátját kezdtem el rángatni.”

“Nagypapám elmesélte a legcikibb sztoriját, még mindig nevetek, ha eszembe jut. Egyszer a vonaton utazott, amikor észrevette, hogy az egyik közelében utazó otthagyta a bőröndjét az egyik ülésen. Nagyapám rögtön utána szaladt vele, és az ismeretlen után dobta gyorsan, mielőtt bezáródtak az ajtók. Utána derült ki, hogy nem, az sajnos nem a leszálló utas bőröndje volt…”

Objektum doboz

“A minap átjött hozzánk a nővérem, akinek nemrég született babája. Puszival köszöntöttem, majd a baba fejére is nyomtam a csókot, de későn vettem észre, hogy éppen eteti. Mondanom sem kell, nem a babán, hanem a nővérem mellén landolt a puszim…”

“A bevásárlóközpontban beraktam egy csomag kekszet a bevásárlókocsiba, és elkezdtem tolni. A mellette álló nő is elkezdett velem sétálni, és csak a sor végén vettük észre, hogy mi nem is ismerjük egymást. Mindketten összetévesztettük egymást a párjainkkal, az én feleségem a másik sorban várt engem.”

A mai napig elsüllyedek, ha erre gondolok. Észrevettem, hogy az egyik gyorsétterem előtt ingyen csirkeszárnyakat osztogatnak, úgyhogy gyorsan odamentem és kikaptam egyet a kosárból. De kiderült, nem osztogatnak semmit, csupán egy ott várakozó pasi kajájába ettem bele!

“Miután kijöttem a bevásárlóközpontból messziről kinyitottam az autómat, hogy lássam, pontosan hol is állok. Legnagyobb rémületemre az ott álló két nő, kinyitotta az ajtót, és be akartak szállni. Azonnal rájuk ordítottam, és odarohantam, a két ijedt hölgy pedig nem értette mi történik. Megértem őket, ugyanis ők a saját autójukba szerettek volna beszállni, ami pont úgy nézett ki, mint az enyém, azt leszámítva, hogy az kettővel mellettük állt.”

“A strandon elindultam a büfébe, az egyik kezemben a pénztárcámmal, a másikban pedig a szeméttel, amit ki szerettem volna dobni. Persze figyelmetlen voltam, így sikerült a tárcát kidobni ahelyett, amit akartam, így sajnos ki kellett azt kukáznom az ételmaradékok közül. Egy ott elsétáló nő megsajnálhatott, ugyanis felajánlotta a szendvicsét, ha éhes vagyok. Szegény azt hitte, ételért guberálok.”

Objektum doboz

“Épp a szerelmemmel beszélgettem telefonon, miközben a kasszához értem a boltban. Mindig úgy köszönünk el egymástól, hogy az egyikünk azt mondja “szeretlek”, míg a másik azt, hogy “én még jobban szeretlek”. Ahogy a kasszás kimondta a visszajáró összegét, én a köszönöm helyett véletlenül (valószínűleg még mindig a beszélgetés járt a fejemben) azt mondtam neki, hogy “szeretlek”. A lány kb 17-18 lehetett… Mostanában inkább elkerülöm azt a boltot.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.