Egyéb kategória

“A babáját akartam megpuszilni, ehelyett a nővérem mellét sikerült” – Kínos sztorik, amikre évek múltán is emlékszik az ember

Néha előfordul, hogy egy pillanatra kihagy az agyunk, és butaságokat követünk el.

vous - 2022.04.16.
“A babáját akartam megpuszilni, ehelyett a nővérem mellét sikerült” – Kínos sztorik, amikre évek múltán is emlékszik az ember

Tudjátok, azokról beszélek, amikre random visszaemlékezve elönt minket a szégyen, hogy hogy tudtunk ilyen idióták lenni. Valószínűleg mindenkinek lapul legalább egy ilyen sztori a tarsolyában, úgyhogy ne érezzétek magatokat egyedül. 

Sőt, inkább megosztunk veletek párat, olyanoktól, akik elmesélték a saját legcikibb pillanataikat!

“A múltkor shoppingolás közben megláttam egy gyönyörű kabátot az egyik próbababán. Iszonyatosan megtetszett, úgyhogy azonnal odarohantam és elkezdtem tapogatni, viszont abban a pillanatban megmozdult a baba. Kiderült, hogy egy ott álldogálló csaj kabátját kezdtem el rángatni.”

“Nagypapám elmesélte a legcikibb sztoriját, még mindig nevetek, ha eszembe jut. Egyszer a vonaton utazott, amikor észrevette, hogy az egyik közelében utazó otthagyta a bőröndjét az egyik ülésen. Nagyapám rögtön utána szaladt vele, és az ismeretlen után dobta gyorsan, mielőtt bezáródtak az ajtók. Utána derült ki, hogy nem, az sajnos nem a leszálló utas bőröndje volt…”

Objektum doboz

“A minap átjött hozzánk a nővérem, akinek nemrég született babája. Puszival köszöntöttem, majd a baba fejére is nyomtam a csókot, de későn vettem észre, hogy éppen eteti. Mondanom sem kell, nem a babán, hanem a nővérem mellén landolt a puszim…”

“A bevásárlóközpontban beraktam egy csomag kekszet a bevásárlókocsiba, és elkezdtem tolni. A mellette álló nő is elkezdett velem sétálni, és csak a sor végén vettük észre, hogy mi nem is ismerjük egymást. Mindketten összetévesztettük egymást a párjainkkal, az én feleségem a másik sorban várt engem.”

A mai napig elsüllyedek, ha erre gondolok. Észrevettem, hogy az egyik gyorsétterem előtt ingyen csirkeszárnyakat osztogatnak, úgyhogy gyorsan odamentem és kikaptam egyet a kosárból. De kiderült, nem osztogatnak semmit, csupán egy ott várakozó pasi kajájába ettem bele!

“Miután kijöttem a bevásárlóközpontból messziről kinyitottam az autómat, hogy lássam, pontosan hol is állok. Legnagyobb rémületemre az ott álló két nő, kinyitotta az ajtót, és be akartak szállni. Azonnal rájuk ordítottam, és odarohantam, a két ijedt hölgy pedig nem értette mi történik. Megértem őket, ugyanis ők a saját autójukba szerettek volna beszállni, ami pont úgy nézett ki, mint az enyém, azt leszámítva, hogy az kettővel mellettük állt.”

“A strandon elindultam a büfébe, az egyik kezemben a pénztárcámmal, a másikban pedig a szeméttel, amit ki szerettem volna dobni. Persze figyelmetlen voltam, így sikerült a tárcát kidobni ahelyett, amit akartam, így sajnos ki kellett azt kukáznom az ételmaradékok közül. Egy ott elsétáló nő megsajnálhatott, ugyanis felajánlotta a szendvicsét, ha éhes vagyok. Szegény azt hitte, ételért guberálok.”

Objektum doboz

“Épp a szerelmemmel beszélgettem telefonon, miközben a kasszához értem a boltban. Mindig úgy köszönünk el egymástól, hogy az egyikünk azt mondja “szeretlek”, míg a másik azt, hogy “én még jobban szeretlek”. Ahogy a kasszás kimondta a visszajáró összegét, én a köszönöm helyett véletlenül (valószínűleg még mindig a beszélgetés járt a fejemben) azt mondtam neki, hogy “szeretlek”. A lány kb 17-18 lehetett… Mostanában inkább elkerülöm azt a boltot.”

Ajánlott cikkek