Egyéb kategória

Fegyveres támadás történt a gyönyörű modell házánál: többen is megsérültek!

Az ausztrál fotómodell malibui házánál pénteken történt a támadás, az elkövető indítéka valószínűleg a rablás lehetett.

vous - 2016.10.15.
Fegyveres támadás történt a gyönyörű modell házánál: többen is megsérültek!

Pénteken Miranda Kerr biztonsági őre a saját életét kockáztatva védte a gyönyörű modell malibui házát. Az elkövető a kerítésen át jutott a birtokra, feltehetően ki akarta rabolni Miranda otthonát – írja a Daily Mail.

Objektum doboz

Egyes jelentések szerint egy hajléktalan volt a támadó, akitől a biztonsági őr az arcán szenvedett el súlyos sérüléseket, és emellett több ponton is megsebesítette. Kézifegyverének köszönhetően azonban ő is tudott védekezni, több lövést is leadott a behatolóra, melyből 3-4 el is találta azt, de egyik sem bizonyult halálosnak. Mindketten túlélték a dulakodást, és egy Los Angeles-i kórházban ápolják őket.

Kezdetben nem lehetett tudni, hogy a modell és a gyermeke a házban tartózkodott-e, majd kiderült, hogy szerencsére nem. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.