Egyéb kategória

Miranda Kerr másodjára is férjhez ment – álomszép menyasszony volt

Miranda Kerr és párja, Evan Spiegel a hétvégén egybekelt. A modell álomszép fotókat osztott meg a menyegzőről.

vous - 2017.07.17.
Miranda Kerr másodjára is férjhez ment – álomszép menyasszony volt

A 34 éves Miranda Kerr és 27 éves párja, Evan Spiegel, a SnapChat alapítója a hétvégén összeházasodott. Mirandának ez már a második esküvője, ugyanis 2010-ben Orlando Bloomnak is kimondta az igent. 

Miranda egy hosszú ujjú, csodás ruhát viselt, igazgyöngy tiarával.

A modell a Vogue-nak elmondta, hogy a menyasszonyi ruháját (Dior) leginkább Grace Kelly inspirálta.

Objektum doboz

A pár közös otthonában, Kaliforniában mondta ki az igent, szűk családi körben, mindössze 45 fős volt a násznép. A Daily Mail azt is tudni véli, hogy a nagy nap reggelén a pár jógával hangolódott az esküvőre, majd a lagzira, ami nem volt nagy buli, csak karaoke volt. 

Természetesen Miranda és Orlando Bloom közös kisfia, a 6 éves Flynn is részt vett az esküvőn, megtáncoltatta anyukáját a nyitótánc keretein belül. 

Objektum doboz

Az ifjú pár egyébként megtiltotta a vendégeknek, hogy képeket posztoljanak az esküvőről.

Objektum doboz

takács nóra

Takács Nóra új hagyományt teremtett – gyertyagyújtás helyett édes ötlet a ceremóniára

Hétvégén sztárszerzőnk és a VOUS egyik anyukája, Takács Nóra kimondta a boldogító igent. A családias és érzelmes esküvő minden pillanata tökéletes volt: a helyszín, a dekoráció, az ételek, és természetesen a pár is gyönyörű volt. Alig tudunk betelni a fotókkal. Miközben a képeket nézegettük, valamit észrevettünk, amely szerintünk akár hagyományteremtő is lehet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.