Egyéb kategória

Forradalmi találmány, ami minden cukorfüggő életét megváltoztatja

A mértéktelen cukorfogyasztás az egyik legnagyobb probléma manapság az emberek életében, ám most itt egy új találmány, amely talán gátat szabhat ennek.

vous - 2016.10.08.
Forradalmi találmány, ami minden cukorfüggő életét megváltoztatja

Be kell vallanom, én már most tudom előre, hogy biztosan a pokolra fogok jutni. Mindezt mire alapozom? Arra a rengeteg mennyiségű cukorra, amelyet képes vagyok belelapátolni a kakaómba, a teámba vagy a kávémba. Ráadásul gondoljatok bele, van, hogy ezeket mind megiszom egy nap… Ja, és persze azt sem felejthetem ki a történetből, hogy nem ám valamelyik egészségesebb fajta cukorról van szó, hanem a jó öreg fehér kristályról.

bio gabi 21 nap

Bio Gabi tippjei a cukor helyettesítésére

Biztosan tudjátok, hogy számtalan egyéb egészségesebb édesítő közül választhattok a cukor helyett. Ha rögtön a mézre gondoltatok, már jó nyomon jártok, de tudnotok kell róla, hogy barátja a rátok rakódó zsírpárnáknak, hiszen cukortartalma nagyjából megegyezik a fehér cukoréval – bár glikémiás indexe, fruktóztartalma miatt, egy leheletnyivel alacsonyabb. Emellett sajnos ásványianyag-tartalma is minimális, a fogakra pedig, ragacsos állagából kifolyóan, még a cukornál is károsabb.

Akkor mit válasszatok? Bio Gabi, aki a 21 NAP – Pont neked program táplálkozási szakértője volt, itt összegyűjtött nektek pár lehetőséget.

Ha átérzitek a „problémámat”, biztosan ismeritek azt a kis ördögöt is, aki ilyenkor mindig suttogja a fülünkbe, hogy: ELÉÉÉG, ELÉÉÉÉG LESZ MÁÁÁÁÁR! Oké, oké, oké, eljött a mértékletesség ideje, ugyanis feltalálták számunkra a megoldást, amellyel korlátozhatjuk a cukorfogyasztást.

A találmány egyenesen Németországból érkezik, egy ipari tervező munkája a: Minuspoon. Pontos magyar fordítás még nincs a termékre, de a neve így is elárulja a lényegét, ez egy „mínuszos kanál”. A teáskanál funkciója, hogy 30%-kal csökkentse a bevitt cukor mennyiségét azáltal, hogy a megszokott alak helyett az evőeszköz belseje felfelé domborodik, így kevesebb terméket tudtok vele felvenni. A dizájnerdarab tehát nem iktatja ki az összes fehér cukrot az életetekből, de biztosan elindít egy egészségesebb élet irányába.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha még szeretnétek több képet látni a kanálról, akkor kattintsatok IDE.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.