Egyéb kategória

Őrültség vagy világmegváltó tipp? Tegyetek cukrot a samponba!

Őrült hajápolási mítoszokba mindannyian belefutottunk már, sőt, volt olyan is, amit ki is próbáltunk. A cukros samponról viszont most hallunk először. 

vous - 2017.01.26.
Őrültség vagy világmegváltó tipp? Tegyetek cukrot a samponba!

Míg mi még mindig ott tartunk, hogy akkor most a száraz sampon jó vagy nem jó, addig egészen elképesztő hajápolási trükk érkezett. Egy kiskanál cukor a méregdrága samponba és minden bajunk tovaszáll. 

barna haj

Végzetes bakik, amit sok lány elkövet hajmosás közben

Bizonyára ti is, mint minden lány, az őrült hajmosók táborába tartoztok. Lányok vagyunk, nekünk a hajmosás egy igazi rituálé, ami azzal az izgalmas feladattal kezdődik, hogy kiválasztjuk a megfelelő szépségápolási szereket.

Már önmagában ez is óriási dolog, de a java csak ezután jön…

Ha nem is minden bajunk, de… Mint tudjuk, a bőr hámlasztása fontos, de semmi esetre sem mindennapos ügy, így miért ne lenne szükségünk a fejbőrünk hámlasztására is?

Tegyünk egy evőkanál cukrot a kinyomott samponhoz, gyengéden masszírozzuk a fejbőrünkbe, majd alaposan öblítsük ki!

– javasolja dr. Francesca Fusco bőrgyógyász. Ezzel a módszerrel ugyanis eltávolítható a fejbőrön felhalmozódott hámsejtek nagyrésze. Tisztább, egészségesebb hajat eredményez, nem utolsósorban gyorsabb növekedést is. A doktornő szerint ezt minden 3–5. hajmosásnál ajánlatos megtenni.

Ti kipróbálnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!