Egyéb kategória

Itt az új őrület: az okos hajkefe! Addig piszkál, amíg oda nem figyeltek a hajatokra

Az okostelefon meg okosóra után itt az újabb okosság: a mindentudó hajkefe. Nem mondanánk, hogy gondoltunk már rá, de elnézve, mi mindenben segít, nem is olyan felesleges, mint elsőre tűnik.

vous - 2017.04.03.
Itt az új őrület: az okos hajkefe! Addig piszkál, amíg oda nem figyeltek a hajatokra

Ma már tényleg mindenféle app meg okostárgy létezik, amik megmondják, mikor aludjunk, mikor igyunk, terhesek vagyunk-e, mit sportoljunk és úgy alapvetően, mikor mit csináljunk. Mi néha kissé úgy érezzük, túl van szabályozva az életünk a technológia által, de ha a hajunkról van szó, nem kaphatunk elég segítséget.

Mindannyian tudjuk, hogy léteznek a világon még olyan dolgok, amikkel jobban megóvhatjuk a frizuránkat.

– mondja a L'Oréal Kérastase márkája, és mi nem is érthetnénk jobban egyet. Ennek eredményeképpen a Withingszel közösen megalkották a világ első okos hajkeféjét, ami tulajdonképpen addig szekál titeket, amíg azt nem teszitek, ami a legjobb a hajatoknak.

A kefe elemmel működik és össze van kötve egy okostelefonra letölthető alkalmazással, ahol átfogó képet kaphat a felhasználó a hajszálai állapotáról. Aztán nyilván a problémák megoldására a Kérastase termékeket is ajánl.

Forrás:
whitings.com

De honnan is tudhajta egy fésű, hogy mi kell a hajnak?

Egy beépített mikrofonnak és szenzornak köszönhetően a kefe megállapítja, mennyire száraz/elektromos/töredezett a hajatok, méri a fésülés erősségét, sebességét, irányát, hogy száraz vagy vizes hajat fésültök éppen, stb. Aztán kaptok egy eredményt arról, milyen állapotban van a hajatok: mekkora kárt tesztek benne a fésüléssel, mennyire töredezettek a hajvégeitek, mennyire vannak összegabalyodva a szálak, végül egy személyre szabott kezelést is felajánl, és tanácsot ad, hogyan kellene mosnotok és fésülnötök legközelebb.

Objektum doboz

Ki szeretne egyet most azonnal?

Ajánlott cikkek