Egyéb kategória

Itt az új őrület: az okos hajkefe! Addig piszkál, amíg oda nem figyeltek a hajatokra

Az okostelefon meg okosóra után itt az újabb okosság: a mindentudó hajkefe. Nem mondanánk, hogy gondoltunk már rá, de elnézve, mi mindenben segít, nem is olyan felesleges, mint elsőre tűnik.

vous - 2017.04.03.
Itt az új őrület: az okos hajkefe! Addig piszkál, amíg oda nem figyeltek a hajatokra

Ma már tényleg mindenféle app meg okostárgy létezik, amik megmondják, mikor aludjunk, mikor igyunk, terhesek vagyunk-e, mit sportoljunk és úgy alapvetően, mikor mit csináljunk. Mi néha kissé úgy érezzük, túl van szabályozva az életünk a technológia által, de ha a hajunkról van szó, nem kaphatunk elég segítséget.

Mindannyian tudjuk, hogy léteznek a világon még olyan dolgok, amikkel jobban megóvhatjuk a frizuránkat.

– mondja a L'Oréal Kérastase márkája, és mi nem is érthetnénk jobban egyet. Ennek eredményeképpen a Withingszel közösen megalkották a világ első okos hajkeféjét, ami tulajdonképpen addig szekál titeket, amíg azt nem teszitek, ami a legjobb a hajatoknak.

A kefe elemmel működik és össze van kötve egy okostelefonra letölthető alkalmazással, ahol átfogó képet kaphat a felhasználó a hajszálai állapotáról. Aztán nyilván a problémák megoldására a Kérastase termékeket is ajánl.

Forrás:
whitings.com

De honnan is tudhajta egy fésű, hogy mi kell a hajnak?

Egy beépített mikrofonnak és szenzornak köszönhetően a kefe megállapítja, mennyire száraz/elektromos/töredezett a hajatok, méri a fésülés erősségét, sebességét, irányát, hogy száraz vagy vizes hajat fésültök éppen, stb. Aztán kaptok egy eredményt arról, milyen állapotban van a hajatok: mekkora kárt tesztek benne a fésüléssel, mennyire töredezettek a hajvégeitek, mennyire vannak összegabalyodva a szálak, végül egy személyre szabott kezelést is felajánl, és tanácsot ad, hogyan kellene mosnotok és fésülnötök legközelebb.

Objektum doboz

Ki szeretne egyet most azonnal?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.