Egyéb kategória

Pörgessétek fel a napotokat: sportoljatok reggel!

Mindig elhatározzátok, hogy este edzeni fogtok, de keresztülhúzza a számításotokat egy kis túlóra vagy egy randi? Itt a megoldás: időzítsétek reggelre!

vous - 2016.09.25.
Pörgessétek fel a napotokat: sportoljatok reggel!

Persze tudjuk, hogy ezt mondani könnyebb, mint megvalósítani, hiszen ha a reggeli edzés és a plusz egy óra alvás közül kell választanotok nagy rá az esély, hogy megnyomjátok a szundigombot és az utóbbi mellett döntötök. De most 5 tippel segítünk nektek, hogyan legyen belőletek is reggeli sportoló!

1. Feküdjetek le korábban! 

Bújjatok időben ágyba, és aludjatok legalább 7-8 órát, hogy a testetek kipihenhesse magát. Ha ezt sikerül betartanotok, akkor az ébredés is könnyebben megy majd.

Forrás:
pixabay

2. Ébredjetek zenére!

Állítsatok össze egy pörgős lejátszási listát, ami felpörget titeket a reggeli edzés előtt. Ha egy kis tánccal indítjátok a reggelt, akkor lehet, hogy még kávéra sem lesz szükségetek!

3. Jutalmazzátok meg magatokat!

Minden este készítsetek ki magatoknak valamit, ami a tietek lehet, ha végeztetek a reggeli edzéssel. Ez lehet egy müzliszelet vagy egy finom smoothie – itt van is pár receptünk. A lényeg, hogy megérje küzdenetek érte! 

Forrás:
Cookta

4. Szerezzetek egy korán kelő barátot

Kérdezzetek körbe a baráti körötökben, hátha van olyan ismerősötök, aki szintén korán szeret edzeni, így mehettek együtt. Együtt minden könnyebb, és úgy csak nem fekszetek vissza aludni, ha tudjátok, hogy valaki vár rátok! 

5. Gondolkodjatok előre!

Készítsétek ki előre a ruhátokat, a cipőt, amit felhúztok, sőt, akár elkészíthetitek a reggelit is. Így kevesebb dologra kell figyelnetek, és még tovább is aludhattok. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.