Egyéb kategória

A rendőrség közleményt adott ki a Teréz körúti robbanásról

Szombat este ismeretlen eredetű robbanás történ Budapesten a Király utca és a Teréz körút kereszteződésénél. Miután két rendőr megsérült, a Nagykörút egy részét lezárták, több házat és szórakozóhelyeket is kiürítettek. 

vous - 2016.09.25.
A rendőrség közleményt adott ki a Teréz körúti robbanásról

A robbanás szombat este 22 óra 36 perckor történt a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél. A robbanás során a környéken álló autók is megrongálódtak, több lakás ablaka betört. Tűz nem keletkezett, a rendőrség szakértők segítségével vizsgálja, mi történhetett – írja az Index.

Forrás:
Balogh Zoltán/ MTI

A rendőrség hajnalban, háromnegyed kettőkor adta ki első közleményét az esetről:

„Ismeretlen eredetű robbanás történt 2016. szeptember 24-én 22 óra 30 perc körüli időpontban a Budapest VI. kerületi Teréz körúton. A robbanás következtében a Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre megsérült – mindkettőjüket kórházba szállították. A rendőrség a robbanás körzetét lezárta, és megbizonyosodott arról, hogy további sérültek nincsenek.
A rendőrség – szakértők bevonásával – megkezdte a helyszíni szemlét, tanúkutatást, adatgyűjtést végez. A robbanás eredetével kapcsolatos helyszíni és szakértői vizsgálatok, valamint az anyagi kár felmérése folyamatban van.”

Ez a videó nem sokkal a robbanás után készült:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek