Egyéb kategória

Sarka Kata: „Én már nem akarok Pétertől semmit”

Talán most már egyre biztosabb, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter különválnak. Péter és Kata is beszélt a kapcsolatukról.

vous - 2016.09.16.
Sarka Kata: „Én már nem akarok Pétertől semmit”

Kata és Péter kapcsolata 2007-ben fordult igazán komolyra, aztán a lagzi sem váratott magára sokáig. 2008-ban megesküdtek, 2009-ben megszületett első gyermekük, Noémi, majd 2010-ben fiuk, Dávid. Gyönyörű család, módos élet, ami sok rosszindulatú pletykának adott teret, ettől függetlenül úgy tűnt, a páros házassága megrendíthetetlen. 

Július végén robbant a bomba: válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata házassága. Azóta arról szóltak a hírek, hogy a sztárpár megpróbálja megmenteni a kapcsolatukat, de mostanra úgy tűnik, minden hiába volt. 

Hajdú Péterrel a 168 Óra csütörtökön közölt egy interjút, melyben egyebek mellet nyilatkozott Katáról is:

A feleségem a lassan húszéves televíziós karrieremtől teljesen független. Soha nem vett el belőle, és soha nem adott hozzá semmit.

Sarka Kata egy nappal a férje interjúja után a Borsnak beszélt a kapcsolatukról:

„Az elmúlt tíz évben közösen építettük magunkat és a karrierünket, egymás nélkül ez nem ment volna. Mostantól elválnak útjaink, egyedül kell megállnunk a helyünket.” A Bors szerint Kata hangja mélységes csalódottságról árulkodott. 

Egyébként nem akarom minősíteni a férjem szavait, hiszen bármilyen viszonyban vagyunk is most, vagy leszünk a jövőben, ő mindig a gyermekeim édesapja marad, de én már nem akarok tőle semmit.

A szerelemnek, úgy tűnik, vége, és ezzel pedig vége a szerelmes képek áradatának a közösségi oldalakon. Nekünk ezek hiányozni fognak, TÉNYLEG, így szemezgettünk pár fotót az igazán emlékezetes pillanataikból. 

Az esküvőjük

Objektum doboz

A közös családi fotók

Objektum doboz

Egymás köszöntése a közösségi oldalakon

Objektum doboz

A bulizós fotók

Objektum doboz

A közös nyaralós képek (Amiken Hajdú Péter ezerrel feszít)

Objektum doboz

Work together forever and ever 

Objektum doboz

Together

Objektum doboz

Ajánlott cikkek