Világ

Egy fotó, ami megmutatja, mi a legnagyobb baj manapság az esküvőkön

Teljesen kiakadt egy esküvői fotós, miután egy páratlan jelenségnek volt tanúja Dél-Walesben. Éppen kezdetét vette a ceremónia, aminek ugyebár a legszebb momentuma az, hogy a férj végignézi, ahogyan élete szerelme végigvonul a széksorok között. Az egyik legjobb alkalom ez egy fotósnak, hogy megható pillanatokat kapjon lencsevégre, de képtelen volt megtenni.

vous - 2016.09.13.
Egy fotó, ami megmutatja, mi a legnagyobb baj manapság az esküvőkön

A násznép ugyanis izgatottan felállt, és kattingatni kezdett a folyosó közepén a telefonjával, hogy megörökítse ezt a szépséges pillanatot. Ám valójában nem ez bosszantotta fel a fotóst, hanem valami egészen más, aminek hangot is adott egy hosszú Facebook-posztban.

Ennek a vőlegénynek ki kellett hajolnia, hogy lássa közeledni a menyasszonyát. Hogy miért? Mert a vendégek elállták a kilátást!

– írta, és csatolt is egy fotót az ominózus jelenetről, amin jól látszik a vőlegény arcán, hogy a helyzet eléggé vérciki.

Objektum doboz

Ezek után hosszan kifejtette, hogy a leendő párok mindenképpen szedjék be a vendégektől a telefonjaikat, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Egyrészt mert ez a párok nagy napja, ahol ők vannak középpontban. Másrészt így a fotós nem tud dolgozni, a képeken csak a telefonfüggő vendégsereg lesz látható, arról nem beszélve, hogy így a fotósra kiadott pénz szinte pénzkidobás lesz. Ami pedig a vendégsereg képeit illeti, a fotós kerek perec kijelentette, hogy nem érik el a színvonalat, így feleslegesen kattingatnak. De a legfontosabb üzenete a vendégseregnek ez:

Nem ti házasodtok, az ég szerelmére. Tegyétek el a telefont, és nézzétek a saját szemetekkel!

Ebben, lássuk be, igaza van. Fotósunk, Hámori Zsófi is találkozott már ezzel a jeleséggel, itt elolvashatjátok, mi minden nehezíti meg egy esküvői fotós munkáját!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.