Világ

Egy fotó, ami megmutatja, mi a legnagyobb baj manapság az esküvőkön

Teljesen kiakadt egy esküvői fotós, miután egy páratlan jelenségnek volt tanúja Dél-Walesben. Éppen kezdetét vette a ceremónia, aminek ugyebár a legszebb momentuma az, hogy a férj végignézi, ahogyan élete szerelme végigvonul a széksorok között. Az egyik legjobb alkalom ez egy fotósnak, hogy megható pillanatokat kapjon lencsevégre, de képtelen volt megtenni.

vous - 2016.09.13.
Egy fotó, ami megmutatja, mi a legnagyobb baj manapság az esküvőkön

A násznép ugyanis izgatottan felállt, és kattingatni kezdett a folyosó közepén a telefonjával, hogy megörökítse ezt a szépséges pillanatot. Ám valójában nem ez bosszantotta fel a fotóst, hanem valami egészen más, aminek hangot is adott egy hosszú Facebook-posztban.

Ennek a vőlegénynek ki kellett hajolnia, hogy lássa közeledni a menyasszonyát. Hogy miért? Mert a vendégek elállták a kilátást!

– írta, és csatolt is egy fotót az ominózus jelenetről, amin jól látszik a vőlegény arcán, hogy a helyzet eléggé vérciki.

Objektum doboz

Ezek után hosszan kifejtette, hogy a leendő párok mindenképpen szedjék be a vendégektől a telefonjaikat, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Egyrészt mert ez a párok nagy napja, ahol ők vannak középpontban. Másrészt így a fotós nem tud dolgozni, a képeken csak a telefonfüggő vendégsereg lesz látható, arról nem beszélve, hogy így a fotósra kiadott pénz szinte pénzkidobás lesz. Ami pedig a vendégsereg képeit illeti, a fotós kerek perec kijelentette, hogy nem érik el a színvonalat, így feleslegesen kattingatnak. De a legfontosabb üzenete a vendégseregnek ez:

Nem ti házasodtok, az ég szerelmére. Tegyétek el a telefont, és nézzétek a saját szemetekkel!

Ebben, lássuk be, igaza van. Fotósunk, Hámori Zsófi is találkozott már ezzel a jeleséggel, itt elolvashatjátok, mi minden nehezíti meg egy esküvői fotós munkáját!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.