Egyéb kategória

Sarka Kata beadta a válókeresetet

Hajdú Péter és Sarka Kata házassága komoly mélypontra került. Sarka Kata beadta a válókeresetet.

vous - 2016.09.01.
Sarka Kata beadta a válókeresetet

Sarka Kata és Hajdú Péter nem a békülés felé közelednek. Kata már akkor beadta a válókeresetet, amikor elköltözött férjétől, Hajdú Pétertől – írja a Story magazin. Kata egy ismerősének akkor azt mondta, úgy érzi, cselekednie kell. Azonban pár nappal a válókereset beadása után kérte a kereset semmisnek tekintését. 

Nos, egyelőre úgy tűnik, még semmi sem dőlt el a Hajdú házaspár jövőjéről.

Sarka Kata Hajdú Péter

Hajdú Péter és Sarka Kata drámáján röhög a fél ország – tragédia, de nem baj?

Hajdú Péter és Sarka Kata házasságának válságán röhög a fél ország: Hajdú Péter és Sarka Kata-emlékoldal, mémek tömkelege és megannyi epés megjegyzés kíséri a párkapcsolati tragédiát (már ha egyáltalán annak nevezhetjük). Persze, nem szép dolog más emberek nyomorúságán röhögni, ez tény.  A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.