Egyéb kategória

Csajparák: ezeken a dolgokon minden lány naponta aggódik

Mi, csajok állandóan parázunk valamin, egy jó nagy túlzással aggódás az egész napunk. A para már reggel elkezdődik, és egészen lefekvésig kitart.

vous - 2016.08.18.
Csajparák: ezeken a dolgokon minden lány naponta aggódik

Nem tehetünk róla, a vérünkben van az aggódás. Ha pedig gyerekünk lesz, a para fokozódik. De mivel nekem még nincs gyerekem, így a magam nevében és a gyermektelen nők nevében írok. Tényleg tegyük félre az álszentséget, és ismerjük el, van, hogy túlaggódunk dolgokat. Ráparázunk dolgokra, amiken a férfiak vagy a kivételesen nyugodt nőtársaink nagyon jól szórakoznak. 

nő

Igenis bárki lehet életvidám! De mikor lesz az örömből boldogság?

Vallástudósok és filozófusok sora lohol évezredek óta az öröm és a boldogság titkainak nyomában. A nagyszabású kutatásba az elmúlt pár évtizedben a közgazdaságtan, a pszichológia és az idegtudomány is bekapcsolódott. Nem csoda, hogy ekkora az érdeklődés, hiszen már Arisztotelész is rámutatott, hogy a boldogság a legkiválóbb az emberi javak közül, elérése pedig nem véletlen. De mitől leszünk boldogok?

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Amint reggel kinyitjuk a szemünket, elkezdődik…

„Az a ruha, amit este kikészítettem, biztosan jó lesz?”

Mi van, ha nem az időjárásnak megfelelő lesz, melegünk lesz, fázni fogunk? Mi van, ha nem fogjuk magunkat jól érezni benne, mi van, ha nem tetszik majd Neki, mit szólnak majd a kolleginák…?

Objektum doboz

 „Kihúztam a hajvasalót?”

Ilyenkor lepörög előttünk, ahogyan leég a ház, ahogyan odalesznek a kedvenc holimjaink, hogy kihez megyünk majd lakni. De nyugi, kihúztuk! 

Objektum doboz

„Nálam van a bérletem?”

Én a pénztárcámban hordom a bérletem, és hiába tudom, hogy nem vettem ki belőle, mindennap (persze már a buszon) csekkolom, hogy nálam van-e. 

Objektum doboz

„Be tudom fejezni időben a munkát?”

Ugye nem kell mondanom, hogy milyen frusztráló, amikor délután 6-kor már csak ti vagytok az irodában… Mivel volt már ilyen, a többi napon azon aggódunk, hogy ez ne forduljon elő újra.

Objektum doboz

„Ugye nem fog begöndörödni a hajam?”

Több tíz percet állunk reggel a tükör előtt, hogy szögegyenes legyen és minden szál a helyén legyen, majd jön egy esős, párás, izzadós reggel, és mi leszünk Mel B a Spice Girlsből.  

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.