Egyéb kategória

Nézzétek, mennyit változtak a Pretty Little Liars-csajok az 1. évad óta

Az egyik legnépszerűbb csajos sorozat, a Pretty Little Liars újra elstartolt a hetedik évaddal. Kíváncsiak vagytok, mennyit változtak a főszereplő csajok a legelső évadtól kezdve? Most megmutatjuk!

vous - 2016.07.01.
Nézzétek, mennyit változtak a Pretty Little Liars-csajok az 1. évad óta

A Pretty Little Liars, vagyis Hazug csajok társasága című sorozat 2010-ben indult, tele izgalommal, drámával és titokzatossággal. És amikor már azt hittük, tényleg vége és már tényleg tudjuk, kicsoda „A”, akkor egy új évaddal jelentkeznek! Minket, VOUS-lányokat két táborra oszt a sorozat, vagy gyűlöljük vagy imádjuk, de nézzük. Az pedig nagyon szembetűnő, mennyit változtak a csajok 6 év alatt.

Alison DiLaurentis

Az első évadtól kezdve Alison a sorozat kulcsszereplője. Ő volt a legfiatalabb az induláskor (14 éves), így ő is változott a legtöbbet. Nemcsak életkorban, de külsőre is látszik rajta az átalakulás. A többi szereplő mind idősebb nála, így természetes, hogy rajta vesszük észre legjobban, hogy kislányból érett nővé cseperedett.

Forrás:
Instagram

Emily Fields

Emily karakterében is nagyobb változások történtek. Ő lett a sorozatban talán a legnőcisebb szereplő. Mi, nézők is szemtanúi lehettünk annak az átalakulásnak, amin Emily keresztülment, nemcsak stílusában, de lélekben is..

Forrás:
Instagram

Hanna Marin

Talán a leginkább megosztó szereplő Hanna karaktere. Sokak butácskának tartják, viszont vannak a rajongók közül, akik épp ezért szeretik. Hanna stílusa lazább, mégis csajos. Az első évadtól kezdve az aktuális trendeknek megfelelően öltözik és a legijesztőbb, legdurvább jelenetekben is hozza a nőies formáját. 

Forrás:
Instagram

Aria Montgomery

Aria is megdöbbentő változásokon ment keresztül. Az első évadban egy igazi vadóc, lázadó tini volt, az évek során azonban ő is csajosabb formát öltött, viszont egyedi, olykor furcsa szettjei minden évadban és részben megjelennek. 

Forrás:
Instagram

Spencer Hastings

Spencer lehet a legkomolyabb és legokosabb karakter – gondolhatjuk. Külsőre nem változott meg drasztikusan, viszont ő is egyre jobban követi a divatot. Rá viszont inkább jellemző a kifinomult, ízléses, nőies stílus a sorozat minden eddigi évadában.

Forrás:
Instagram

Azt elmondhatjuk, hogy természetesen minden szereplőnek változott az ízlése. A hajukon, a ruhatárukon is alakítottak, és persze idősödtek. A hetedik évad viszont ugyanolyan izgalmakat és ugyanannyi divatot tartogat számunkra, mint minden egyes korábbi rész. 

Ti már nézitek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.