Egyéb kategória

5 ok, amiért néznetek kell a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? sorozatot

Legújabb kattanása a szerkesztőségnek (Trónok harca híján) a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozat, ami Amerikában most jár a 4. évad közepénél. A címe elég árulkodó: Viola Davis Annalise Keating ügyvédnőt alakítja, aki diákjaival együtt belekeveredik egy gyilkosságba, ami után már nincs megállás. 

vous - 2017.11.16.
5 ok, amiért néznetek kell a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? sorozatot

1. Zseniális színészi játék

Itt egyértelműen az Oscar-díjas Viola Davisre gondolok. Az ő játéka, ami igazán megadja a fűszerét ennek a sorozatnak. A feszes, olykor lehangoló karaktert zseniálisan hozza. Óriási élmény, higgyétek el, megéri! Ez a nő az ikonotok lesz!

Objektum doboz

2. Megszűnnek a határok

A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? kifejezetten az a sorozat, ahol nincsenek tabuk. Bár 2017-ben nem kellene, hogy ez nagy dolog legyen, de a sorazat rendkívül liberális. Éppolyan természetesen mutatja meg egy meleg pár szerelmét, mint egy nő és férfi kapcsolatát. Mindezt olyan fordulatokkal, hogy kapkodni fogjátok a fejeteket! 

Objektum doboz

3. Hatalmas az összhang 

Rendkívül jó kapcsolatot ápol a színészi gárda. Az srácok Instagram-oldala alapján szívesen töltik egymás társaságában az idejüket a felvételek után is. Ez meg is látszik a színészi játékon. 

Objektum doboz

született feleségek

Ki a legnagyobb Született feleségek-rajongó e vidéken? Teszteljétek a tudásotokat!

Szinte napra pontosan 13 éves a Született feleségek. Amerikában 2004. október 4-én kezdték vetíteni a sorozatot, míg nálunk egy évvel később, 2005. október 26-án került a TV2 képernyőjére. Mivel nosztalgikus hangulatban vagyok, és amúgy a naptémánk a Született feleségek (teljesen véletlenül), így gondoltam, készítek nektek egy nagyon nehéz tesztet a sorozatról.

4. Egy kis jog

Természetesen nem fogtok ledoktorálni, majd praktizálni ügyvédként, de baromi érdekes jogi kérdésekre ad választ a HTGAWM. 

Ez azért elég izgi!

Objektum doboz

5. Maga a sztori 

Na meg a rendezés. Minden évad egy gyilkosságra van felfűzve, azonban hogy pontosan ki a gyilkos és ki az áldozat, csak az évad végén derül ki. Az egyes részeknek is van külön sztorija, de ahogy haladunk, minden résszel egyre közelebb kerülünk a megoldáshoz. Ez kicsit bosszantó, de rendkívül izgalmas lesz így a sorozat nézése. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek