Egyéb kategória

5 gondolat, amit minden vastag combú lány ismer

Ahány lány, annyiféle méret. Van, aki túl magas, valaki pedig azzal küzd, hogy ne nézzék huszonévesen is gyereknek az alacsonysága miatt. Vannak, akik a nagy hasuk miatt panaszkodnak. Mások alig várják, hogy pár kiló felszaladjon rájuk. És vannak, akiknek kicsit vastagabb a combjuk...

vous - 2016.08.16.
5 gondolat, amit minden vastag combú lány ismer

Számos dologgal kell megküzdenie azoknak a csajoknak, akik nincsenek megelégedve magukkal combtájékon. De mik a legádázabb gondolatok és helyzetek, amiket túl kell élnetek, ha az ő táborukat erősítitek? Nézzétek, miket hozott el nektek a Huffington Post, hogy ne érezzétek magatokat egyedül.

1. Kezeslábas ruha vagy overáll? Isten ments!

Hát, ez kész rémálom…

Objektum doboz

2. A sortot felvenni mindig nagy falat

Elborzaszt titeket a gondolat, ha csak rövidnadrágra gondoltok? Kezdjétek el időben felkeresni azokat a darabokat, amik kifogástalanul állnak rajtatok! Tényleg létezik ilyen sort, csak türelem kell hozzá, meg sajna némi zsebpénz.

Objektum doboz

3. A futás nem a barátotok

Zavaró az ide-oda zötykölődő combréteg futás közben? HAHÓ! Mindenkinek lötyög kicsit… Ezeket a kérdéseket pedig tuti minden lány felteszi magában, ha futni megy.

Objektum doboz

4. Állandóan összehasonlítjátok a combotokat a fiúkéval

Ha pedig sokkal kisebb a másik nemé, ti legszívesebben belebújnátok a gyerekkori kuckótokba és soha többé nem jönnétek ki onnan.

Objektum doboz

5. Összekulcsolni a lábatokat? Na még mit nem!

Minél nagyobb a combotok, annál nehezebb összekulcsolni a lábatokat. Így inkább elkerülitek ezt a fajta álló- vagy ülőpozíciót.

Objektum doboz

Címkék: #combok #érzés #nagy
Ajánlott cikkek