Test

Hétköznapi helyzetek, amikor az élet sportolásra kényszerít

Ha nagyon törekedtek arra, hogy a sportolást beiktassátok a hétköznapjaitokba, ám valamiért nem megy, mert mindig közbejön valami, ne essetek kétségbe. Ugyanis az élet nagy kópé, rendszeresen teremt hétköznapi helyzeteket, mikor is sportolni kényszerültök. Íme néhány klasszikus helyzet, amibe biztos mindannyian belefutottatok már. Szó szerint.

vous - 2016.08.13.
Hétköznapi helyzetek, amikor az élet sportolásra kényszerít

Guggolás

A csípő és comb körüli párnák kiváló ellensége a takarítás, azon belül is a felmosás. Már ha kézzel csináljátok. Békajárásban feltörölni ronggyal a padlót felér egy tabata edzéssel. Míg elsétáltok a vödörig kimosni a rongyot, az a pihenő szakasz.

Egy kis kardió

Esti vagy reggeli edzésként egy, a pulzust az egekbe lökő szerelmeskedés a párotokkal? A szex aztán sport a javából, megírtuk, hogy ha lazán és viccesen nézzük, akkor tulajdonképpen igazából egy olimpiai sport.

Futás

Meg se tudom számolni, hányszor futottam már busz, troli és villamos után, gondolom, ezzel ti sem vagytok másképp. A különböző tömegközlekedési eszközök után rohangálás napi szinten többször jelen van az életetekben, tipikus velejárója a kétségbeesett reménykedés, hogy ha sprinteltek, akkor még pont eléritek. Nem. Soha nem éritek el.

Forrás:
pixabay.com

Ujjgimnasztika és csuklóerősítés

Valahányszor csak ki kell nyitni egy önmagát megmakacsoló vizespalackot, az maga a pokol. Fáj, igénybe veszi a kezeket, ráadásul néha a combotokat is be kell vetnetek, hogy sikerrel járjatok. Nem egy pole dance, de azért jól megizzaszt.

Erőember edzésmód

Mindig, amikor sikerül túlpakolni a táskátokat. Egy laptoppal sétálni a munkahelyetekre már magában felér egy erőember edzésével, hát még ha ehhez párosul hazafelé kettő jól megtermett szatyor, amit a bevásárlás során pakoltatok meg. Kitartást és fájdalomtűrést is fejleszt: ki ne ismerné a műanyag szatyor fülének húsba vágó érzését?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.