Egyéb kategória

Az olimpia nem várt vendégei: vízidisznók jelentek meg a golfpályán

Nagy meglepetés érheti az olimpiai golfozókat! Egy-két vízidisznó ugyanis úgy gondolta, hogy megnehezíti a versenyt, és beáll akadálynak.

vous - 2016.08.11.
Az olimpia nem várt vendégei: vízidisznók jelentek meg a golfpályán

Amikor már azt hittük, hogy a szennyezett, illetve zöld medencevíznél nem jöhet semmi váratlanabb az olimpiai játékok alatt, megláttuk, hogy milyen váratlan vendégek tolakodtak be a golfpályára. Igaz, nem is olyan váratlanok, hisz vízidisznók lábnyomaira bukkantak. 

Mint kiderült, a golftorna pályáját a Barra da Tijuca kerületben fekvő Marapendi Nemzeti Park területére építették, ahol, úgy fest, az ott élő állatok, legfőképpen a vízidisznók nem fogják hagyni magukat. 

Forrás:
afpforum.com

Egyébként ezek az állatok a világ legnagyobb méretű rágcsálóinak számítanak, viszont teljesen ártalmatlanok, úgyhogy csak méreteikkel okozhatnak kisebb-nagyobb akadályt – írja az Index

Objektum doboz

Objektum doboz

A golf 112 év után tért vissza az ötkarikás programba, és úgy tűnik, hogy az új főszereplők máris megpróbálják szabotálni a programot.

Címkék: #golf #olimpia #Rio2016
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.