Egyéb kategória

Hatalmas baki vagy remek duplázás? Britney 15 éves ruhát visel új klipjében

Britney Spearsnek nem okoz problémát kétszer ugyanazt a ruhát felvenni. Legújabb klipjében egy 15 éves dressz pontos mását viseli.

vous - 2016.08.08.
Hatalmas baki vagy remek duplázás? Britney 15 éves ruhát visel új klipjében

Úgy tűnik, nemcsak Katalin hercegné, de Britney Spears is szívesen nyúl kétszer ugyanahhoz a ruhához, vagy legalábbis egy nagyon hasonlóhoz. Az immár kifogástalan külsejű énekesnő legújabb videoklipjében mutatta meg bombasztikus testét, na meg pár szexi táncosfiút is. A kisfilmben viszont Britney egy nagyon ismerős szetett visel, egészen konkrétan egy átlátszó csipkecsodát, majdnem ugyanolyat, mint anno 2001-ben az MTV VMA díj átadóján. 

Forrás:
AFP/YouTube

És milyen jól tette, hogy ismét hasonló szexi ruhába bújt! Azt kell hogy mondjam, Britney-nek sokkal jobban áll 2016-ban a csipke. És ha már itt tartunk, nézzétek meg a legújabb klipet, amiben az énekesnő igazán gyönyörű!

Vigyázat, le ne essen az állatok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.