Egyéb kategória

Hatalmas baki vagy remek duplázás? Britney 15 éves ruhát visel új klipjében

Britney Spearsnek nem okoz problémát kétszer ugyanazt a ruhát felvenni. Legújabb klipjében egy 15 éves dressz pontos mását viseli.

vous - 2016.08.08.
Hatalmas baki vagy remek duplázás? Britney 15 éves ruhát visel új klipjében

Úgy tűnik, nemcsak Katalin hercegné, de Britney Spears is szívesen nyúl kétszer ugyanahhoz a ruhához, vagy legalábbis egy nagyon hasonlóhoz. Az immár kifogástalan külsejű énekesnő legújabb videoklipjében mutatta meg bombasztikus testét, na meg pár szexi táncosfiút is. A kisfilmben viszont Britney egy nagyon ismerős szetett visel, egészen konkrétan egy átlátszó csipkecsodát, majdnem ugyanolyat, mint anno 2001-ben az MTV VMA díj átadóján. 

Forrás:
AFP/YouTube

És milyen jól tette, hogy ismét hasonló szexi ruhába bújt! Azt kell hogy mondjam, Britney-nek sokkal jobban áll 2016-ban a csipke. És ha már itt tartunk, nézzétek meg a legújabb klipet, amiben az énekesnő igazán gyönyörű!

Vigyázat, le ne essen az állatok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.