Egyéb kategória

Ruhamentő tippek, ha nem találtátok el a méretet vásárláskor

A shoppingolás, bármennyire egyszerűnek is tűnik, egyáltalán nem az. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én néha nagyon mellényúlok. Pedig én aztán tényleg képes vagyok egy órát állni a próbafülkében, hogy biztos-e a biztos.

vous - 2016.08.05.
Ruhamentő tippek, ha nem találtátok el a méretet vásárláskor

Viola is írt már nektek arról, hogy jobb, ha pár emberre nem hallgattok vásárláskor, de még a legjobb személyi stylistnak kinevezett barátnőtökkel is követhettek el ruhavásárlási bakit. A jó hír viszont az, hogy majdnem minden problémára létezik megoldás, amit varrótű nélkül kivitelezhettek, és a ruhát hordhatóvá tehetitek, sőt, ennek tetejében még szuperdivatosak és formabontók is lesztek!

Túl hosszú pánt

Szörnyű tragédia, de nem megoldhatatlan. Fogjatok egy szép nyári kendőt vagy láncot, hátul vessétek keresztbe a két pánton, és kössétek össze, míg megfelelő nem lesz a mérete. Ne féljetek merész darabokat használni, tekintsetek rá úgy, mint egy klassz ruhakiegészítőre!

Objektum doboz

Ha a nadrágotok le akar esni

Ez már meglévő nadrágnál is előfordulhat, ha fogytok egy kicsit. A problémát úgy küszöbölhetitek ki, hogy vastagabb pólót vesztek fel, amit kicsit felgyűrtök a nadrág szélére, belülre, így kitölti a teret, és megtartja a nadrágotokat.

Objektum doboz

Ha a szoknya túl hosszú

Kössetek csomót rá!

Objektum doboz

Ha a póló túl nagy

Magas derekú szoknyával, nadrággal tökéletes kombó, ha feljebb csomózzátok. A csomó lehet elöl, oldalt, hátul, teljesen mindegy, a végeredmény egy elegánsan laza megjelenés.

Objektum doboz

Ha a nadrág túl hosszú

Nincs mese, ha hosszú a nadrág szára, akkor ez bizony magas sarkú cipős nadrág lesz.

Objektum doboz

Ha a ruha túl bő

Elő az övekkel! Ráadásul a ruhátok színéhez igazodva több színű övvel, sállal is kombinálhatjátok, így mindig szupertrendik és üde színfoltok lesztek a hétköznapokban.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.