Egyéb kategória

Wow! 80 éves néni utánozta le Taylor Swift videoklipjét

Emlékeztek Taylor Swift nagy slágerére, a Shake it Offra? Remélem, hogy igen, hisz a klipjéből egy zseniális paródia készült. Ráadásul nem is akárki szerepel benne, hanem egy 80 éves néni (!) utánozta le a videoklipet!

vous - 2016.07.27.
Wow! 80 éves néni utánozta le Taylor Swift videoklipjét

Nemrég még a fénykorát élte Taylor Swift Shake it Off című dala, most azonban egészen más miatt kapott újra figyelmet. Képzeljétek, egy nyugdíjasotthon tagjai – ahol az átlagéletkor 80 felett van – elkészítették a másolatát a klipnek. Bizony, Taylor helyett egy 80 éves néni énekel és táncol, sőt a táncosok is mind-mind nagyszülők már – olvashatjuk az Elle oldalán. Szerintem haláli vicces, nagyon jól nyomják!

Az eredeti klip:

Objektum doboz

 És az új klip, amiben a nénik szerepelnek:

Objektum doboz

Nektek hogy tetszett a videó?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.