Egyéb kategória

Ha együtt iszunk, együtt is maradunk? – ezt álltja a tudomány

Ugye, hogy mindig azt halljuk, a tartós kapcsolat kulcsa a kommunikáció? Mindeddig én is ebben a hitben éltem. Sőt, még most is így gondolom. A kutatók már megint találtak egy meglepő dolgot, amitől állítólag boldogabb és tartósabb lesz a kapcsolatunk.

vous - 2016.07.22.
Ha együtt iszunk, együtt is maradunk? – ezt álltja a tudomány

Egy tanulmány szerint a kommunikációnál valami sokkal mókásabb dolog segíthet a pároknak abban, hogy időtálló kapcsolatuk legyen. Most fog tágra nyílni a szemetek: ha együtt isztok, azaz alkoholizáltok a párotokkal, tovább lesztek együtt boldogok – írja a Purewow egy új felmérésre hivatkozva.

Objektum doboz

A közvéleménykutatás szerint több mint 2700 pár érzi úgy, hogy az együtt elpusztított sörök még közelebb hozták őket egymáshoz. A tanulmány ezt azzal magyarázza, hogy azok a párok, akik sorozatosan együtt járnak szórakozni még boldogabbnak érzik magukat, hiszen a szabadidejüket így együtt tölthetik.

Figyelem, csajok! Azért ne kezdjetek bele őrült alkoholizálásba a párotokkal, mert abból semmi jó nem fog kisülni! Csak mértékkel bulizzatok, de ha lehet, minél több szabadidőt töltsetek együtt! A kulcs itt az együtt töltött idő!

Ajánlott cikkek