Egyéb kategória

Megválasztották 2016 legszebb éjszakai tájképét!

Ausztráliában megválasztották a legszebb éjszakai tájképet. Mi biztos nem tudtunk volna dönteni, olyan lenyűgöző műalkotások kerültek be a legjobbak közé. A mesés égboltok látványa élőben is elvarázsol minket, de ezek a képek az éjjel szépségét lélegzetelállító módon ragadták meg.

vous - 2016.07.20.
Megválasztották 2016 legszebb éjszakai tájképét!

Az ausztrál égbolt tökéletes ahhoz, hogy bemutassa az éjjel szépségeit, a kontinens táji adottságai csodálatos fotóknak biztosítanak terepet. Nem is meglepő, hogy versenyt rendeztek a legszebb éjszakai fotóknak. A képeket több kategóriában is díjazták, mindegyik nyertes fotó lenyűgözőre sikerült. A 12 legjobb kép közül kiállítást rendeznek Sidneyben, amit egy évig bárki látogathat. Mivel Magyarországon nem tudjuk megnézni a fotókat élőben, nézzétek meg itt!

Fényszennyezés – 1. helyezett 

Forrás:
NEILL CREEK

Éjjeli táj – 1. helyezett

Forrás:
STEPHEN HUMPLEBY

Mély égbolt – 1. helyezett

Forrás:
PETER WARD

Az abszolút győztes az Orion övről készült fotó, amelyet elkészíteni igen nehéz, de Troy Caswellnek ezt sikerült – írja a Mashable.

Forrás:
TROY CASWELL

Ide kattintva megtekinthetitek a többi kategória győztes fotóját is, higgyétek el, gyönyörűek mind!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.