Egyéb kategória

Szívszorító történet áll egy édesanya szivárványos babaváró fotója mögött

Egy házaspár, Jessica Mahoney és férje, Kevin szörnyű időszakon mentek keresztül: Jessica egymás után hatszor vetélt el. Ám egy fotós segítségével sikerült átformálni a fájdalmukat ünnepléssé.

vous - 2016.10.06.
Szívszorító történet áll egy édesanya szivárványos babaváró fotója mögött

Jessica most második gyermekét várja, négy évvel fiuk, Corbin születése után. Kevin felkeresett egy fotóst, JoAnn Marreót, hogy fotózza le a szivrárványbabával várandós feleségét – mondta a fotós a Hello Gigglesnek. (A szivárványbabák a remény gyermekei, akik egy vetélés után fogantak meg és jöttek világra.) Az eredmény pedig egy olyan műalkotás lett, ami képes reményt adni más pároknak is, akik hasonló problémákkal küzdenek.

terhesség kismama

Őszintén a vetélésről: „Azzal tudtam nyugtatni magamat, hogy mennie kellett”

Egy el nem kezdődött élet megrázó befejezése a vetélés. Gyakrabban előfordul, mint hinnénk, éppen ezért ilyet átélt nőkkel beszélgettünk, hogy történeteikkel erőt adjanak másoknak.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

A fotós azt mondta, Jessica olyan képet szeretett volna, amit a szivárvány ihlet, mert sok vetélést élt át, ezért az elejétől fogva tudta, hogy ennek a családnak nagyon különleges fotókat szeretne majd készíteni. Így jött az ötlet, hogy Jessica szivárványszínű füst előtt pózolhatna. Bár a fotó úgy néz ki, mintha photoshopolták volna, a lenyűgöző szivárványfüst teljesen valóságos.

szivárványbaba fotózás

Forrás:
Facebook/ From Labor to Love

A kép tehát bizonyítja, hogy vetélés után is létezik boldogság, és hogy sohasem szabad feladni a reményt. Jessica ezt írta a fotóról a közösségi oldalán:

Remélem, hogy a történetem másoknak is segít abban, hogy tudják, nincsenek egyedül, hiszen a meddőség útja sötét és magányos.

Ajánlott cikkek