Egyéb kategória

4 dolog, amit soha ne mondjatok a leendő anyósotoknak

Ismerjük a számtalan anyósos viccet, amiken vagy nevetünk, vagy nem is értjük, miért mondják, egészen addig, míg mi nem kerülünk összetűzésbe a párunk édesanyjával. Mivel haragos viszonyt senki nem szeretne, hoztunk nektek négy mondatot, amit jobb, ha mellőztök, mikor a (leendő) anyóssal beszélgettek.

vous - 2016.07.12.
4 dolog, amit soha ne mondjatok a leendő anyósotoknak

1. „Mi ezt az én családomban nem így csináljuk!”

Lehet, hogy elsőre furcsa lesz nektek az, ahogyan a férjetek családja a nyaralást szervezi, vagy ahogyan az otthonukban zajlanak a dolgok, de ettől még ne tegyetek megjegyzést a szokásaikra! Mások vagytok, nem kell „tanítani” vagy kioktatni egymást! Ami tetszik, azt vegyétek át, ami nem, azt pedig próbáljátok meg tolerálni!

Forrás:
iStock

Hogy mi a további három mondat, amivel nagyon kihúzhatjátok náluk a gyufát? Kattintsatok IDE a folytatásért!

Vous JOY

JOY & VOUS

A JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.