Egyéb kategória

5 pasiprofil, amit soha ne húzzatok jobbra a Tinderen!

Manapság az online randizás éli virágkorát, aminek sok pozitív, ám még több negatív tulajdonsága van. Például borzasztó nehéz kiszűrni, hogy kivel érdemes találkozni, és ki az, aki felejtős. Ebben segítünk most, jöjjön néhány pasiprofil, amit az a legjobb, ha hamar továbbpörgettek.

vous - 2016.07.10.
5 pasiprofil, amit soha ne húzzatok jobbra a Tinderen!

A Tinder és társai mind arról próbálnak gondoskodni, hogy szerelmi életünk ne legyen olyan lapos, mint egy fadeszka. Természetesen ennek örülünk, főleg, ha csak az unalom visz rá minket, hogy használjuk őket. Ellenben azok, akik komolyan gondolják az online társkeresősdit, azoknak nagyon résen kell lenniük, hogy ne törjék össze folyamatosan a szívüket. Ehhez hoztam most egy kis segítséget a YourTango oldaláról, mellyel ti is könnyedén el tudjátok dönteni, melyik pasi nem érdemel egy esélyt sem a profilja szerint.

1. Félmeztelen, fürdőszobatükrös képek

Nos, hölgyeim, ők lehetnek a tökéletes példái az egyéjszakás kalandoknak. Az, akinek csakis félmeztelenül pózolós képei vannak, nyilvánvalóan külső adottságait akarja kiemelni, valószínűleg az ágynál tovább nem akar jobban megismerni.

2. Mindegyik fotója szelfi

Ha minden egyes képét magáról készíti, könnyen azt a következtetést vonhatjuk le, hogy nincs igazán szociális élete, vagy túlságosan egoista, és csakis magával tud foglalkozni. Márpedig piperkőcökkel nekünk nem szabad foglalkoznunk.

Forrás:
www.pexels.com

3. Kacsaszáj

Ahogy a lányoknál, fiúknál sem túl előnyös elővenni a kacsaszájat, és azzal modellt állni. Semmi természetes nincs ebben a pozitúrában, engedjük inkább el.

4. Nincs kép

Ha egyáltalán nem tölt fel képet magáról, az is sok mindent elárul a profil tulajdonosáról. Vagy nagyon zárkózott, vagy nem is olyan, mint amilyennek mondja magát. Mindenesetre ha egy ilyen fiúval beszéltek, érdemes utánajárnotok a dolognak.

5. A partifiúka

Nem tudom, nektek mennyire imponál az, ha egy fiú az összes képén bulizós lányokkal veszi magát körül. Lehet, hogy ezzel csak fel akar vágni, de ha őszinték vagytok, akartok olyan fiúval randizni, akinek csak a buli körül forog az élete?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.