Egyéb kategória

Már megint együtt izzadtunk veletek: ilyen volt a 11. torna(N)óra

Mi is alig hisszük el, de túl vagyunk a 11. torna(N)órán! Kedd este ismét élő adásban tornázott Takács Nóra és Szabó András erőnléti edző. Ráadásul most is több ezren mozogtatok velünk! De ha erről lemaradtatok, akkor sincs semmi gond, simán bepótolhatjátok!

vous - 2016.07.06.
Már megint együtt izzadtunk veletek: ilyen volt a 11. torna(N)óra

Azt már biztosan tudjátok, hogy Takács Nóra – és vele együtt a VOUS-lányok – a júliusi IRONGIRL futásra készülnek, ráadásul nem is akárhogyan. Ha kedd este velünk együtt követtétek a Hogyan legyek jó nő? Facebook-oldalát, akkor bizonyára ti is láttátok, hogy Takács Nóra élő közvetítésben biztatott mindenkit arra, hogy mozogjanak együtt vele és Szabó András professzionális erőnléti edzővel. Őszintén szólva mi, VOUS-lányok megizzadtunk, remélem, ti is!

Lemaradtatok? Itt megnézhetitek a 11. torna(N)órát!

Ha ezt az edzést hetente 2-3 alkalommal végigcsináljátok, akkor belőletek is lehet igazi IRONGIRL! Csak arra figyeljetek, hogy a mozgás után egyetek egy keveset, és pótoljátok a folyadékot. Jó tornázást mindenkinek!

Objektum doboz

Íme a legutóbbi edzésterv:

Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon