Egyéb kategória

Egy doboz, aminek egyetlen nő sem tudna ellenállni

Mivel is készülhettem volna karácsonyra, ha nem egy igazán csajos, minden nő szívét megdobogtató meglepetéssel? Mindez pedig egy apró dobozba zárva. Ismerjétek meg a Norie boxot és lepjétek meg vele családtagjaitokat, barátnőiteket, vagy akár saját magatokat!
vous - 2015.12.09.
Egy doboz, aminek egyetlen nő sem tudna ellenállni

Hogy mi van benne? Mutatom!

Minden csomag értéke 10 000 és 15 000 forint között van, de nektek most csak 4990 Ft-ba kerül mindegyik! Tudjátok, zsákbamacska… 🙂 A bézs-pink csajos doboz pedig az én ajándékom. Ide kattintva gyűjtsetek össze belőlük minél többet – még sokáig használhatjátok őket a kincseitek tárolására!

Minden Jónőnek nagyon kellemes ünnepeket kívánok sok-sok szeretettel!

Játsszatok ma is velem!

ADVENTI MEGLEPETÉSÖZÖN – December 9.Ma hozok egy kis „hazait” ajándékba. 🙂 Ígértem, hogy fogok NORIE-BOX-ot sorsolni,…

Szerző: Hogyan legyek jó nő?2015. december 8.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.